Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Zamisli da si spakovao kofere i da si krenuo na praksu, šta je ono prvo što ti pada na pamet? ‘ Kakvo iskustvo ću dobiti? Kakva je kultura tamo? Zašto idem na praksu i šta očekujem od nje? ‘

Sve tvoje nedoumice ćeš lakše razrešiti uz studenta koji je trenutno na praksi u Indiji. On je započeo svoje putovanje odabirom jednog od iskustava koje AIESEC pruža, a to su volonterske prakse u sklopu programa Global Entrepreneurs.

AIESEC je najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata. Postoji u više od 120 zemalja i uz tvoju želju da izazoveš sebe možeš izabrati bilo koju zemlju u kojoj ćeš razviti svoje liderske sposobnosti, proširiti znanja u oblasti marketinga, IT-a, prodaje i poslovne administracije, upoznati nove kulture i ljude i proširiti svoje vidike.

received 10210071286522409 Saznaj šta sve možeš doživeti na praksi u inostranstvu

Student koji je u Indiji na praksi suočava se svakodnevno sa različitim situacijama, upoznaje njihov način života,učestvuje u njihovim tradicionalnim običajima i posluje zajedno sa internacionalnim timom u dinamičnom okruženju. Sva ova iskustva doprinose njegovom drugačijem pogledu na svet i sazrevanju sebe na poslovnom i ličnom planu.

Kada je otvorio vrata ovog putovanja prvo su ga dočekali gostoprimstvo naroda i ljubaznost, kao i oduševljenje njegovim dolaskom. Sa njegovo strane oduševljenje je izazvala lepota koja pruža ova zemlja, njene znamenosti, okruženje u kojem posluje u oblasti marketinga i njihov drugačiji pogled na tržište,koji njega osposobljavaju za njegov dalji razvoj uz mnoštvo novih ideja i kreativnosti.

received 10210071289522484 Saznaj šta sve možeš doživeti na praksi u inostranstvu

Nastavljanjem praćenja njegovih doživljaja upoznaj značajnost prakse za tvoj dalji život i karijeru.

Doživi i ti slična iskustva na praksi u zemlji u kojoj želiš da se usavršavaš. Možda je baš za tebe Indija, Španija, Italija ili pak Brazil, Kanada, Turska? Razmisli i zamisli svoju praksu. Poseti sledeci link kako bi se informisao o praksama koje ti stoje na raspolaganju.

 

Editors choice