Atria Group SEE i Erickson International organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju “Where Coaching Meets Science“ koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga.

Konferencija “Where Coaching Meets Science” je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.

CC2016 featured Saznajte sve o koučingu na jednom mestu!

Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha.

Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek.

11 Saznajte sve o koučingu na jednom mestu! 2 Saznajte sve o koučingu na jednom mestu! 5 Saznajte sve o koučingu na jednom mestu!

Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije.

Program Eriksonovog koledža “Umetnost i nauka koučinga” (“The Art & Science of Coaching”) je akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation) i jedan je od vodećih i najrasprostranjenijih koučing trening programa na svetu. Nakon ispunjenih uslova za dobijanje sertifikata, učesnici dobijaju sertifikat “Erickson Professional Coach” koji izdaje Erickson International iz Vankuvera.

Kao predstavnik Erickson International u Srbiji kompanija Atria Group licencirano izvodi njihove programe na ovom području.

Comments