Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Premda su štreberi osvojili svet, još spadaju u onu podgrupu s kojima niko neće da se druži. Dok ne postanu bogati i slavni, al’ sve mi se čini da je onda prekasno. Bubalice i čudaci, ćaknuti tipovi i pomalo samotnjaci, tiho ulaze u legendu. Eto vam primera Bila Gejtsa (Bill Gates), Marka Zakerberga (Mark Zuckerberg) i pokojnog Stiva Džobsa (Steve Jobs). Ali nisu samo kompjuteraši gikovi, ima među uvrnutima i umetnika, te drugih intelektualaca svih boja i vrsta. Predstavljamo vam sedam ćaknutih holivudskih parova koji će vas možda navesti da razmislite sledeći put kad onaj čudnjikavi kreten počne da se muva oko vas. Ko zna? Možda je posredi budući Tim Barton (Tim Burton) ili Nil Gejman (Neil Gaiman).

Amanda Palmer i Nil Gejman

On je neverovatni pisac, majstor pripovedanja često viđen kako odeven u crno tumara nekim svojim svetovima u kojima se druži sa (dobronamernim) demonima i drugim bićima paralelnih svetova. Ona je ćaknuta, uvrnuta, pevačica, okrenuta prošlosti, priprema se za postapokaliptičnu budućnost.

n11 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Pisac i muzičarka, ne zna se ko je uvrnutiji

Pouka: “Ljubav ćaknutih umetnika rađa divna i ćaknuta dela”

Helena Bonam Karter i Tim Barton

On je blesavi režiser koji pravi sablasne tragikomedije, a i izgleda kao strašilo koje vazda prikazuje. Ona je kao stvorena za uloge veštica, leševa, sablasnih likova, pravih ludaja – i uvek je fenomenalna. Pojavljuje se u gotovo svim njegovim filmovima i pravi je adut, čak i kad režija pomalo čarbira.

b1 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Oboje su darkeri i šta im fali?

Pouka: “Čak i bizarni darkeri nađu ljubav u ovom čudnom svetu”

Holidej Rajnhorn i Rain Vilson

On je egomanijak, šef iz “The Office”, sjajni komičar iz filmova “Džuno” (Juno), “Transformersi: Osveta poraženog” (Transformers: Revenge of the Fallen), urednik luckastog intelektualnog online-pašnjaka Soulpancake. Ona je pisac, scenarista, profesorka kreativnog pisanja na UCLA i urednica rubrike za pisce (The Writer’s Kitchen) na Soulpancake.com.

n21 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Može li uvrnutije?

Pouka: “Ćaknuti u javnosti, ispunjeni u životu, podržavaju nadarenost onog drugog”

Karson Elis i Kolin Meloj

On je pevač, tekstopisac i muzičar u bendu The Decemberists. Poznat je pod nadimkom “Gospodar Hipstera”, a napisao je divnu knjigu za decu “Wildwood” koju je božanstveno ilustrovala… Ona je slikarka i ilustrator, najpoznatija po radu na knjizi “The Composer is Dead”, Lemonija Sniketa (Lemony Snicket). Radila je i muževljevu knjigu, kao i brojne postere i naslovnice albuma za The Decemberists.

431 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Ništa lepše nego kad ti supruga oslikava maštu

Pouka: “Ništa lepše nego kad se umetnici dopunjuju”

Vin Batler i Režin Šasanj

On je muzičar i vođa benda Arcade Fire, svira svašta, od gitare, preko mandoline, basa, violine, do harmonike. Ona je takođe član benda Arcade Fire u kome svira harmoniku, peva, udara u bubnjeve i ksilofon, duva u melodiku. Zajedno su doprineli dve pesme za muziku filma “Igre gladi” (The Hunger Games).

b3 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Ne zna se ko je otkačeniji i bolji muzičar

Pouka: “Zaljubite se, osnujte bend i – osvojite Gremi”

Elen Dedženeris i Porša de Rosi

Ona (prva) je komičarka sa bogatom filmskom i televizijskom karijerom. Poznata je kao veoma vredna i uporna, pa stoga preko 4,000 TV emisija nosi njeno ime. Trenutno je za slavne ličnosti ono što je nekad bila Opra (Oprah Winfrey). Ona (druga) je predivna Australijanka poznata vam iz serije “Eli Mekbil” (Ally McBeal), kao i po ulozi iz “Ometeni u razvoju” (Arrested Developement).

241 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Obe vole da plešu, Elen sa vukovima, a Porša sitan vez

Poruka: “Mogu samo da vas mrze oni što vas ne vole”

Paris Mekbrajd i Džorž R.R. Martin

On je otac serijala “Pesme leda i vatre”, po mišljenju zabludelih, najbolji živi pisac epske fantastike. Nekad je pisao za televiziju, a sada je ponosni otac metastazirane franšize “Igra prestola” (The Game of Thrones) koja je izašla u raznim oblicima, pa i u obliku serije na kanalu HBO. Ona je inicirana keltska sveštenica, aktivista za ljudska prava, dama koja skuplja antički nakit, oblači se u stilu prohujalih vremena.

000e21a4 Sedam ćaknutih holivudskih parova

Venčanje ispod sekira, u stilu Vesterosa

Pouka: “Nikad nije kasno”


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice