Holivud, grad snova, lepih, mladih ljudi. Za dame u Holivudu vreme kao da je stalo. One sa ponosom nose svoje godine i naravno u svom životu nisu digle ništa teže od firmirane torbe, ali dosta ulažu u sebe i svoj izgled. Morate priznati, izgledaju odlično za svoje godine!

Hali Beri (Halle Berry) je u avgustu napunila 45 godina i dalje ponosno nosi titulu najseksepilnije mame u Holivudu, a na njenom telu se ne primećuju znaci starenja.

Slika 1 Sa 45 godina je i dalje prelepa i seksi Sedam dama koje prkose svojim godinama

Sa 45 godina je i dalje prelepa i seksi

Demi Mur (Demi Moore) ima 48 godina i prava je srećnica, što se starenja tiče. Mnogi tvrde da izgleda lepše i od svoje kćerke Rumer (Rumer), ali i to je lako razumeti, jer ipak je teško takmičiti se sa Demi, zar ne?

Slika 2 Demi ima jako dobre gene ali isto tako vodi ra una o sebi Sedam dama koje prkose svojim godinama

Demi ima jako dobre gene, ali isto tako vodi računa o sebi

Heder Loklir (Heather Locklear) je skoro napunila 50 godina. Zvezda “Melrouz Plejsa” (Melrose Place) izgleda bolje nego ikad. Na njenom licu se primećuju bore, ali one nikako ne otkrivaju da Heder ima 50 godina.

Slika 3 Heder izgleda kao 30 ogodi njakinja a ne kao  ena od 50 godina Sedam dama koje prkose svojim godinama

Heder izgleda kao tridesetogodišnjakinja, a ne kao žena od 50 godina

Kristi Brinkli (Christie Brinkley) bivši model kupaćih kostima sa svojih 57 godina, može da prođe kao žena koja ima 35 godina. Razvodila se četiri puta, preživela je stravičan pad helikoptera, ali uprkos tome ona i dalje izgleda fenomenalno!

Slika 4 Razvodila se 4 puta pre ivela je helikoptersku nesre u a ona i dalje blista Sedam dama koje prkose svojim godinama

Razvodila se četiri puta, preživela je helikoptersku nesreću, a ona i dalje blista

Meril Strip (Meryl Streep) prelepa i sa 62 godine i to bez plastičnih operacija i botoksa. Tvrdi da razume žene koje se okreću sve više botoksu zarad lepote, ali Meril nikako ne voli taj “zamznuti” izraz lica.

Slika 5 Meril ne  eli da koristi botoks i zato sa ponosom nosi svoje 62 godine Sedam dama koje prkose svojim godinama

Meril ne želi da koristi botoks i zato sa ponosom nosi svoje 62 godine

Helen Miren (Helen Mirren) ima 66 godina. Prošle godine je osvojila “LA Fitness’ Body of the Year” nagradu, pobedivši Dženifer Lopez (Jennifer Lopez). Kaže da joj zdrava ishrana i šetnja svojih kučića pomažu da ostane fit.

Slika 6  etnja ku i a i zdrava ishrana su joj pomogli da pobedi D enifer Lopez Sedam dama koje prkose svojim godinama

Šetnja kučića i zdrava ishrana su joj pomogli da pobedi Dženifer Lopez

Džejn Fonda (Jane Fonda) sa svoje 73 godine izgleda i više nego odlično. Predivna Džejn je jako dugo bila fitnes guru i svi ti mukotrpni treninzi su se i više nego isplatili. Džejn je jako otvorena i po pitanju plastičnih operacija koje je imala i tvrdi da joj je dojadilo da ne izgleda onako kako se oseća, a oseća se jako mlado.

Slika 7 To  to je bila fitnes guru joj je dosta pomoglo da o uva svoje telo Sedam dama koje prkose svojim godinama

To što je bila fitnes guru joj je dosta pomoglo da očuva svoje telo


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments