Ne glumi nezainteresovanost

Ukoliko ti se dopada – pokaži mu. Muškarci često ne pokupe određene signale ukoliko oni nisu dovoljno jasni (to je opštepoznato), tako da je sasvim ok da mu pokažeš da si zainteresovana. U suprotnom, pomisliće da nisi. Logika.

Usredsredi se na jednog

Ako si to veče bacila oko na nekoliko lepih lica, ali ti je njegovo ipak najprivlačnije, probaj da flert sa ostalim tipovima svedeš na minimum. Ako primeti da ti oko šeta, velike su šanse da će se povući. Moraš da učiniš da se oseća dobro dok je sa tobom, a to sigurno nećeš postići tako što ćeš sa istim interesovanjem pričati sa još njih nekoliko.

slika 1 flert Sedam grešaka u flertovanju koje ne želite da napravite

Ne kukaj

Greška pri flertovanju koju smo svi bar jednom napravili je potezanje priče o bivšem momku. Tek ste se upoznali, ne želiš da ga opteretiš svojim problemima: svađa sa prijateljem, nevolja na poslu ili ono najgore – pominjanje bivšeg – teme su koje moraš izbegavati. Zapamti, nisi se našla sa drugaricama. Tužne priče ostavi za kafu sa njima.

Opusti se

Iznad svega, flert treba da bude zabava i tako ga i posmatraj. Nemoj razmišljati u pravcu da će svaki tip sa kojim budeš flertovala to veče biti tvoj budući dečko.

Ako, pak, napraviš neku od ovih grešaka, nema veze, svima nam se desilo. I tako je svaki sledeći mnogo bolji frajer, zar ne?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments