Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

5. I ti si mene prevarila

Hm, ako se ovako nešto već desilo, najgori način da se to reši je da i on uskoči u nečiji krevet. Ako već ne može da ti oprosti, raziđite se kao ljudi, u protivnom, ovo već prerasta u grupni seks, koji nije nimalo bezbedan.

6. Hteo sam da se uverim da li sam i dalje poželjan

Jaooooooo, pa gde na taj način nađe da se uveravaš? Manjak samopouzdanja kod muškaraca može da bude gadna stvar, oni tada ne idu u prevaru zato što vas ne vole, već se pored vas možda ne osećaju toliko mačo. Nikako ih ne omalovažavajte, već ih uvek ohrabrujte, pa i u krevetu, da ne bi morali da vam se dokazuju na ovakav način.

prevara Sedam muških izgovora nakon prevare

7. Želeo sam nekog kome je stalo do mene

Da, sigurno je više stalo toj kojoj si uskočio u krevet na jedno veče, nego tvojoj devojci ili ženi. Ali, oni se osećaju zanemareno, ovo je i najčešći povod za prevaru. Naravno, ovo može da ide i u obrnutom smeru.

Razni su razlozi eventualnih nezadovoljstava u vezama i brakovima, ali zato pre nego što napravite takav korak, dobro razmislite. Potrebno je da se sklope kockice kada je hemija u pitanju, ali postoji još jedna jako bitna stvar – zamislite sebe sa tom osobom za jedno deset godina. Ako je to osoba koja vam je privlačna, sa kojom možete da pričate o svemu, smejete se i plačete, velika je verovatnoća da će ona biti pored vas i tada. Naravno da ne može sve uvek biti idealno, ali ako su u vezi dve zrele osobe koje se vole, prebrodiće sve eventualne probleme zajedno. Onda su šanse da zajedno čitate ovaj tekst i slatko se smejete, veoma velike.

Izvor fotografija: Thankq4commonsense, Damajority, Preciouslifmnogo


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Editors choice