Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

5. I ti si mene prevarila

Hm, ako se ovako nešto već desilo, najgori način da se to reši je da i on uskoči u nečiji krevet. Ako već ne može da ti oprosti, raziđite se kao ljudi, u protivnom, ovo već prerasta u grupni seks, koji nije nimalo bezbedan.

6. Hteo sam da se uverim da li sam i dalje poželjan

Jaooooooo, pa gde na taj način nađe da se uveravaš? Manjak samopouzdanja kod muškaraca može da bude gadna stvar, oni tada ne idu u prevaru zato što vas ne vole, već se pored vas možda ne osećaju toliko mačo. Nikako ih ne omalovažavajte, već ih uvek ohrabrujte, pa i u krevetu, da ne bi morali da vam se dokazuju na ovakav način.

prevara Sedam muških izgovora nakon prevare

7. Želeo sam nekog kome je stalo do mene

Da, sigurno je više stalo toj kojoj si uskočio u krevet na jedno veče, nego tvojoj devojci ili ženi. Ali, oni se osećaju zanemareno, ovo je i najčešći povod za prevaru. Naravno, ovo može da ide i u obrnutom smeru.

Razni su razlozi eventualnih nezadovoljstava u vezama i brakovima, ali zato pre nego što napravite takav korak, dobro razmislite. Potrebno je da se sklope kockice kada je hemija u pitanju, ali postoji još jedna jako bitna stvar – zamislite sebe sa tom osobom za jedno deset godina. Ako je to osoba koja vam je privlačna, sa kojom možete da pričate o svemu, smejete se i plačete, velika je verovatnoća da će ona biti pored vas i tada. Naravno da ne može sve uvek biti idealno, ali ako su u vezi dve zrele osobe koje se vole, prebrodiće sve eventualne probleme zajedno. Onda su šanse da zajedno čitate ovaj tekst i slatko se smejete, veoma velike.

Izvor fotografija: Thankq4commonsense, Damajority, Preciouslifmnogo


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Editors choice