Pariz, Pariz. Koja je vaša prva asocijacija kada čujete za čarobni Pariz? Francusko vino, sir, predivan La Tour Eiffel (Eiffelov toranj), grad ljubavi, ali i jedna od najvećih modnih prijestolnica, da, to je Pariz, grad iz kojeg su potekli najveći modni imperativi, elegancija i bezvremenski francuski šik stil. Pariz je i kulturni grad koji pršti umjetničkim i modnim zbivanjima, a umjetnost je odskočila sve do odjeće i obuće, nosivih komada kojim žene, ali i muškarci, iskažuju svoju osobnost.

Na ulicama gradova diljem svijeta šeću kreacije francuskih modnih dizajnera, ali potpis nije ono što određuje vaš stil, već odvažnost, originalnost, te način na koji nosite odjeću. I ako ne živite u romantičnom Parizu, ne mora značiti da ne možete izgledati kao djevojka koju krasi pariški chic style. Mi ćemo vas usmjeriti na pravi put neophodnih komada koje morate imati u svom ormaru.

Klasični francuski kaput

Bezvremenski francuski kaput je neophodan u garderobi svake djevojke. Osim što je sjajna investicija on je i prvi korak ka pariškom stilu. On omogućuje strukturu i čiste linije koje definiraju pariški stil. Na vama je da odaberete, crni, bež, plavi ili neki drugi..

slika14 Sedam neophodnih komada za pariski stil

Mali kaput ne izlazi iz mode

Prugasta majica

Majica koju svi posjedujemo, vjerojatno nekoliko, je majica na prugice. Odjenete li nju uz francusku kapicu nemojte se čuditi vas ljudi zamijene za francuskinju. Prugasta majica je bezvremenska. Ne strahujte da će vas crno bijele prugice koje se naizmjence ponavljaju učiniti širima, učiniti će vas elegantnima uz tračak šarma. Možete i odskočiti od okvira i potražiti crveno bijele ili plavo bijele prugice, neće izgledati ništa manje slađe od crno bijele.

slika24 Sedam neophodnih komada za pariski stil

Svoju prugastu majicu začinite krupnim nakitom

Comments