Devojke se žale na način na koji Balkanci izražavaju želju za uživanjem oralnog seksa. Kažu da su momci ekstremni, od bljutavih eufemizama (“A da ga ljubiš malo?”) do brutalnih naređenja (“Popuši ga”). No, osim ove prepreke u komunikaciji postoji nekoliko načina da vašoj izabranici olakšate odluku da se spusti južno od pojasa.

11111 Sedam pravila za dečke koji žele više oralnog seksa

Slobodno recite šta želite,  iskrenost ništa neće da boli

Čistoća je pola zdravlja

Da se razumemo, to što se kupate jednom u metar dana nije higijena. Čak i da ste vanredni mužjak koji se zapira svakog dana, to i dalje ne znači da ste spremni za standard čistoće koji žena očekuje kada posećuje “južni pol”. Preporučujemo vam da se dobro zaperete, sapunom, po mogućnosti pre nego što erotska igra počne. Možete da uključite zajedničko tuširanje u predigru, ako mislite da će skok u kupatilo i ribanje đoke prekinuti čaroliju. Takođe nemojte da se stidite da štricnete žbunje. Kao što vi ne volite da pljuckate dlake, ni dame ne vole da riljaju kroz džunglu dok ne dođu do zanimljivijih delova anatomije.

Smestite se udobno

Možda sanjate o tome da stojite dok ona kleči, pa to ste gledali u pornićima, zar ne? Ali s obzirom na to da niste porno-zvezda, kolena će početi da vam klecaju u jednom trenutku, a i dama će da se nažulja, pa od zabave očas posla nastane muka. Smestite se udobno. Ne samo tako da je vama udobno, već i da je partnerki prijatno. Ukoliko ste u poziciji koja izaziva napetost, igra neće biti opuštena i eto belaja.

Pripremite ukus

Većina žena ne voli da guta seme, navodeći da im ne prija ukus. Higijena značajno pomaže, ali možete se potruditi da popravite ukus. Vegetarijanska dijeta ga značajno poboljšava. Ako niste spremni na toliku žrtvu, počnite da jedete više kivija, lubenica, ananasa, celera da biste ublažili ukus semena. Da bi postala slađa jedite šljive, borovnice, brusnice. Kafa i pivo prave gorak, a mlečni proizvodi ukus truleži.

Comments