Prijatelji su veoma važni i baš zbog toga morate dobro da razmislite zašto biste svog prijatelja izbacili iz prijateljske zone. Mnoge devojke imaju problem, jer su zaljubljene u druga, a ne znaju kako to da mu saopšte da ne bi uništile prijateljstvo. Ovo je, ipak tekst za sve one koje traže razlog da učine upravo to.

168 Sedam razloga zašto da ga izbacite iz prijateljske zone

On je taj koji vas uvek nasmeje – iskoristite to!

Video vas je u najgorim trenucima

Možda najbolji razlog koji možete da dobijete. Video vas je raščupane kose, nenašminkanu, tužnu, nervoznu i umazanu. Najbolji deo je što je pored svega i dalje uz vas i sviđate mu se takva kakva jeste. Zna da niste savršeni i prihvata vas baš takvu.

Vaši prijatelji ga već vole

Znate i sami koliko je teško naći dečka koji se sviđa i vašim prijateljima. Eto, on je upravo tu, pored vas. Vaši prijatelji znaju da će se lepo ponašati prema vama i koliko vam je lepo zajedno. Sigurno će vas podržati ako se odlučite za ovaj korak.

On zna sve greške koje su vaši bivši momci napravili

Svaki put kada ste raskinuli, on je bio tu, pored vas i slušao vas. On zna iz kojih razloga ste raskinuli i šta vam je smetalo kod bivših momaka. Ako ga izbacite iz prijateljske zone, učiniće sve da izbegne greške koje su drugi napravili.

Comments