Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sedam saveta kako da reagujete kad mu se ne dopadate

Sedam saveta kako da reagujete kad mu se ne dopadate

1/2

Flertovanje i igra zavođenja i odbijanja pre svega su upravo to što piše – igra. Morate to prihvatiti kao normalnu stvar. Nekome se dopadnete, nekome ne. To ne znači da vi niste lepe dovoljno ili da ga niste vredne. To samo znači da se jednostavno njemu kao pojedincu ne dopadate. To ne umanjuje vašu vrednost i nikako ne očajavajte. Pa, setite se samo koliko ste vi puta nekog odbile, a da niste ni trepnule. Stvari ne funkcionišu uvek onako kako bismo mi želele, tako da je najbolje da, ukoliko tip ne reaguje na vaše simpatije upućene njemu, produžite dalje.

Ne shvatajte to lično

Kao što sam već napomenula – nije smak sveta. To ne znači da je problem u vama, već se samo radi o tome da se njemu kao pojedincu ne dopadate. Dopašćete se  nekom drugom, možda boljem i lepšem. Ne očajavajte i ne padajte u depresiju. Nema prostora za to. Potrudite se da se izdignete iznad svoje sujete, ega i ponosa, prihvatite to kao normalnu stvar i nastavite dalje.

Dvoje na krevetu Sedam saveta kako da reagujete kad mu se ne dopadate

Ukoliko ne želi da bude s vama – poštujte njegovu odluku

Odustanite od njega

Tipovi ne vole da se mole. Ne vole da ih neko gnjavi i davi ukoliko oni nisu zainteresovani. Uostalom, ukoliko se dečku neka devojka dopada, pa, on će nebo srušiti da bi došao do nje. Ukoliko to nije slučaj, on neće okrenuti glavu za vama. Ma šta vi radile i ma koliko se trudile. Najbolje je da odustanete i prestanete s flertom i nabacivanjem. Zašto biste u njegovim očima ispadale patetične i smešne, zašto biste dozvolile da budete predmet ismejavanja između njega i njegovog društva. Ne treba vam to. Kada shvatite da mu se ne sviđate dovoljno, lepo se povucite iz igre. Kao da mu se nikada niste ni obratile. Tako je najbolje.

Izbegavajte njegovo društvo

Maksimalno se potrudite da se ne uplićete u njegovo društvo. Tu se pričaju razne priče i pričice o vama ne treba da ikome budete tema za podsmeh. Nema potrebe ni u gradu da se javljate bilo kome, vas dvoje niste par, stoga nema potrebe za prisnošću s njegovim prijateljima.

Editors choice