Koliko puta vam se dogodilo da upoznate nekog slatkog tipa i da prosto odlepite za njim, da jedva čekate da vas pozove, da provedete nekoliko sati razgovora s njim? Mnogo, a? Znam, i meni. Ali šta posle toga? Odlepile smo, i to je okej. Ali čekati da sve padne s neba malo je nerealno, ne mislite li?

Par saveta da ne uprskate stvar:

Izbegavajte da ga zovete prva

Zaista izbegavajte. Ako je dovoljno zainteresovan on će biti taj koji će vući sve konce. Logično je i prirodno da devojka bude tvrđava, a dečko osvajač. Zašto biste vi bile te koje će trošiti vreme na moljakanje tipa “Hoćemo negde na piće?”, “E, je l’ si slobodan da odemo do bioskopa?”. On i samo on je taj koji bi na početku trebalo iskazivati svoju zainteresovanost, jer vi ste pre svega dama, a onda sve ostalo. Ukoliko ga naviknete na to da vi budete inicijator svega – tako će i ostati. Nemojte posle da se žalite kako mu nijedna ideja ne pada na pamet.

Fotografija 1 Sedam saveta za novu vezu

Nekad se plašim da te pozovem, da te probudim, da te probudim i poželim

Ne pitajte ga o bivšoj

Još uvek je vaša veza na početku. Zašto biste kopali po njegovoj prošlosti i otvarali “stare rane”. On još uvek nije stigao da se veže za vas. Još uvek niste jedno drugom dovoljno bitni da bi imali međusobno poverenje. Ne načinjite teme tipa “Je l’ si bio nekada onako mnogo zaljubljen u neku?”. Osim što ćete probuditi njegove zakopane strahove, ostavićete utisak posesivne osobe, a to vam, verujte, ne treba.

Comments