10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/4

S vremena na vreme, većina ljudi ima naviku da sedne i zapita se na šta su potrošili protekle godine i šta očekuju od ovih koje dolaze. Iako su dvadesete sigurno jedne od najuzbudljivijih godina života, ne možemo zanemariti činjenicu da su ujedno i najturbulentnije, da su haotične i, generalno, godine u kojima još uvek tražimo sebe, iako ne znamo tačno šta želimo od života. Stoga, čisto da malo podignemo sopstveno samopouzdanje i dokažemo da godine ne moraju nužno da imaju negativan predznak, donosimo vam spisak stvari koje zapravo samo postaju bolje kako vreme prolazi.

Neka pića

Ako volite dobra vina, viski iz ograničenih serija, ili jednostavno bilo šta alkoholno sa malo starijim datumom proizvodnje, a imate nekoga posebnog s kim to možete da podelite, nemojte dvaput razmisliti pre nego što dohvatite tu prašnjavu, staru flašu sa police! Ovakve boce mogu da koštaju bogatstvo, a dragocena tečnost koju sadrže navodno vredi svake pare. Stoga, posebna boca podeljena sa posebnom osobom, na dan koji je iz nekog razloga poseban, znači samo jedno – vrednu i posebnu uspomenu!

1pi a Sedam stvari koje postaju bolje s godinama

Probajte da poklonite nešto novo i drugačije, poput boce dobrog vina – sigurno ćete izazvati prijatnu reakciju

Knjige

Prva izdanja, specijalna izdanja, luksuzna izdanja – neke stare knjige su vredni kolekcionarski primerci, a upravo to treba da upamtite i setite se kada sledeći put poželite da sredite tavan! Ja, lično, uživam da listam te požutele stranice, volim mošusni, vremešni miris kožnih korica i verujem da nijedna knjiga nikada nije previše stara za čitanje. Knjige će uvek imati posebno mesto na listi stvari koje su bolje sa godinama, ne samo zbog njihovog retro izgleda i osećaja koji daju, već i zbog toga što čitanje jedne takve knjige ili samo traženje neke u gomili predstavlja avanturu za sebe!

Editors choice