Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/4

S vremena na vreme, većina ljudi ima naviku da sedne i zapita se na šta su potrošili protekle godine i šta očekuju od ovih koje dolaze. Iako su dvadesete sigurno jedne od najuzbudljivijih godina života, ne možemo zanemariti činjenicu da su ujedno i najturbulentnije, da su haotične i, generalno, godine u kojima još uvek tražimo sebe, iako ne znamo tačno šta želimo od života. Stoga, čisto da malo podignemo sopstveno samopouzdanje i dokažemo da godine ne moraju nužno da imaju negativan predznak, donosimo vam spisak stvari koje zapravo samo postaju bolje kako vreme prolazi.

Neka pića

Ako volite dobra vina, viski iz ograničenih serija, ili jednostavno bilo šta alkoholno sa malo starijim datumom proizvodnje, a imate nekoga posebnog s kim to možete da podelite, nemojte dvaput razmisliti pre nego što dohvatite tu prašnjavu, staru flašu sa police! Ovakve boce mogu da koštaju bogatstvo, a dragocena tečnost koju sadrže navodno vredi svake pare. Stoga, posebna boca podeljena sa posebnom osobom, na dan koji je iz nekog razloga poseban, znači samo jedno – vrednu i posebnu uspomenu!

1pi a Sedam stvari koje postaju bolje s godinama

Probajte da poklonite nešto novo i drugačije, poput boce dobrog vina – sigurno ćete izazvati prijatnu reakciju

Knjige

Prva izdanja, specijalna izdanja, luksuzna izdanja – neke stare knjige su vredni kolekcionarski primerci, a upravo to treba da upamtite i setite se kada sledeći put poželite da sredite tavan! Ja, lično, uživam da listam te požutele stranice, volim mošusni, vremešni miris kožnih korica i verujem da nijedna knjiga nikada nije previše stara za čitanje. Knjige će uvek imati posebno mesto na listi stvari koje su bolje sa godinama, ne samo zbog njihovog retro izgleda i osećaja koji daju, već i zbog toga što čitanje jedne takve knjige ili samo traženje neke u gomili predstavlja avanturu za sebe!

Editors choice