Samopoštovanje

Samopoštovanje je definitivno nešto što se poboljšava sa godinama, a dobra vest je da ne morate da čekate pet ili deset godina na prve rezultate! Naši životi se menjaju kada odrastemo, postoji gomila novih stvari koje trebamo istažiti, gomila novih situacija sa kojima treba izaći na kraj i gomila prepreka koje treba prevazići. Nije uvek lako, tu nema sumnje, ali što se više trudimo, toliko se bolje osećamo na duge staze. Svaki novi dan, svaka šansa za koju ste bili dovoljno hrabri da je zgrabite, čak i svaki pad, nakon kog ste uspeli da se dignete, će vam pomoći da izgradite jaku ličnost i počnete da cenite sebe još više.

7samopo tovanje Sedam stvari koje postaju bolje s godinama

Nakon što prebrodite pubertet – sve je lako. Samopouzdanje raste samo od sebe kako vreme odmiče i shvatate koliko mnogo život zapravo nudi

Izvor fotografija: allwomenstalk.com


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Comments