5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Sedam stvari koje vaš dečko ne želi da zna o vama!

Sedam stvari koje vaš dečko ne želi da zna o vama!

1/2

U vezama uvek moraju postojati granice. Svidelo se to vama ili ne, preko tih granica se ne ide. Ne mislim da bi ikada trebalo da nešto namerno krijete od svog muškarca, ali postoji nekoliko stvari koje ne bi trebalo da podelite s njim. Pročitajte naredne stavke da biste videli koje su to stvari.

Telesne funkcije

Da, svi odlaze u toalet, iz svih mogućih razloga (neprijatno mi je i da navodim). I svi su u nekom trenutku svog života podrignuli glasno. Ali, muškarci vole da nas doživljavaju kao boginje koje su uvek doterane i nemaju dodirnih tačaka sa bilo čim što podrazumeva telesne funkcije. Vole kada smo dame i kada smo ženstvene. Uostalom, takav stav i jeste ono što ih često kod nas privlači. Dakle, nemojte odavati nikakve prljave detalje o svom menstrualnom ciklusu, stomačnom gripu i slično. Sačuvajte to za svoj dnevnik!

Tajne tvojih prijateljica

Ovo, zapravo, i nije nešto na šta bi trebalo da vas podsećam. Drugarice vam se poveravaju jer vam veruju, a ne zato što žele da delite detalje iz njihovog intimnog (ili bilo koje druge sfere života) sa vašim momkom. Uostalom, i one čuvaju vaše tajne, zar ne? Održite njihovo poverenje netaknutim. Nemate pojma koliko muškarci ne žele da slušaju o stvarima koje su radile vaše drugarice. Plus, u pitanju je nečija tajna to što govorite. Još, ako je dečko vaše drugarice neko koga vaš momak viđa svakog dana… biće mu teško da bude u njegovoj blizni i bude nepristrasan, a možda mu se i omakne da nešto kaže što ne bi trebalo.

30726 Sedam stvari koje vaš dečko ne želi da zna o vama!

Njega ne zanima to!

Vaša četkica

Da, znam da se ljubite i da pijete iz iste čaše s vremena na vreme. Ali, živimo u civilizvanom svetu i higijena je više nego očigledna stavka koju morate da ispoštujete. Četkica je jako jeftina! Kupite sebi svoju!

Editors choice