Zanimljiv izbor garderobe po neverovatno pristupačnim cenama ne znači da treba sve da kupite. Pažljivo birajte i kombinujte garderobu i saznajte šta više nije toliko aktuelno.

Pleteni džemperi koje vam je isplela vaša baka mogu biti veoma slatki. To ne znači da bi zbog toga trebalo da ih nosite kada izađete iz kuće. U njima ćete delovati mnogo starije, a to sigurno ne želite da postignete.

Kratke haljine više pristaju mlađim devojkama i važno je da znaju za koju priliku da ih koriste. Nije svaka kratka haljina ujedno i pristojna, pa zato gledajte da to bude sa merom.

Crveno-zelene kombinacije su modni kliše. Pokušajte da obučete nešto što leži vašoj ličnosti. Ako ste raspoloženi i želite da unesete malo više boja, bolje se opredelite za smaragdnozelenu boju ili bilo koju nijansu vina.

Smaragdnozelena kombinacija Sedam trendova koje ne bi trebalo da nosite

Smaragdnozelena kombinacija

Prevelik dekolte izgleda neukusno. Previše pokazane grudi čine da se žena doživljava samo na seksualan način. Ako želite da privučete pažnju muškog pola, usredsredite se na neke svoje druge kvalitete.

Leopard printovi mogu biti privlačni ako se koriste i kombinuju sa ukusom. Nikako ih nemojte kombinovati sa drugim printovima, pošto to onda deluje kič i neukusno.

Zebraste haljine Sedam trendova koje ne bi trebalo da nosite

Prelepe haljine zebrastog dezena

Za poslovne sastanke izbegavajte jarke boje kao što su žuta, zelena, pink ili crvena. Odeća ne bi trebalo da bude preuska, ali ni preširoka. Suknja ne sme da bude ni suviše kratka, a ni suviše duga.

Air Max patike više nisu u modi. Zato ako ste ljubitelj starki, znajte da one neće nikada biti out! Bez obzira na to što je sada nešto drugo hit, budi im verna i slobodno izaberi neki model za proleće.

Starke Sedam trendova koje ne bi trebalo da nosite

Starke – za sva vremena


Ivana Stojanović je večiti perfekcionista koji nikada ne skida svoje ružičaste naočare kojima voli da boji svet oko sebe. Njena umetnost bojenja dolazi pravo iz srca uz smeh i muziku.

Comments