Dok su neki momci otvoreni u svojoj igri zavodnika i ženskaroša, drugi su lukaviji i vešto skrivaju svoje namere. Ako ispoljava neko od navedenih ponašanja, shvatite to kao znak za povlačenje, jer imate posla sa ženskarošem. Ne ustručavajte se da posmatrate njegovo ponašanje jer će vas istina spasiti gubljenja dragocenog vremena zbog nekog ko nije vredan toga.

Daleko od očiju, daleko od srca!

Ako se zaista sviđate nekom momku, on će se potruditi da napravi planove za sastanke i pridržavaće ih se. Ženskaroš je, s druge strane, zaista zainteresovan kada ste fizički pred njim. Ako nije spreman da se potrudi, napravi plan i pozove vas na sastanak, već vam poklanja pažnju samo kada se slučajno sretnete, znajte da nije iskren.

Niste upoznali njegove prijatelje?

Ovo je ozbiljan znak upozorenja! Razlog zašto vas, posle određenog vremena zabavljanja, nije predstavio uskom krugu prijatelja može biti taj što se viđa sa više devojaka istovremeno, pa bi upoznavanje predstavljalo rizik da se neko od momaka ne izlane i dovede ga u neprijatnu situaciju. Drugi razlog je još jednostavniji: jednostavno mu nije dovoljno stalo da vas upoznaje sa bliskim osobama kao što su prijatelji ili roditelji.

127 Sedam znakova da je ženskaroš

On nije onaj pravi

Krivi vas zbog nenajavljenih poziva?

Ako se odlučite da ga obradujete iznenadnom posetom ili ga neočekivano nazovete, a od njega dobijete isto tako iznenađujuću, potpuno negativnu reakciju, znajte da mu niste jedina. Mogao je biti sa drugom devojkom, pa kako bi njoj objasnio vaš poziv ili posetu?

Comments