Kada je u pitanju Nedelja mode, ne vrti se sve oko kreacija, dizajnera i manekenki. Često šou ukradu poznate ličnosti koje prisustvuju revijama ili mediji koji prenose različita mišljenja i utiske.

ALEKSANDAR VENG REVIJA Sedmogodišnjak komentariše reviju Aleksandra Venga

Ipak, još nijednoj Nedelji mode do sada šou nije ukrao jedan sedmogodišnjak. Ova godina je presedan. Ali to ne govori ništa o kvalitetu i zanimljivosti same modne revije, već samo o šarmantnosti ovog mališana.

Ovaj mališan pod nadimkom Tvirl, veliki je poklonik mode, pa je tako odlučio da iskomentariše reviju Aleksandra Venga na ovogodišnjoj njujorškoj Nedelji mode.

Tvirl1 Sedmogodišnjak komentariše reviju Aleksandra Venga

Mališan najpre pokušava da otkrije šta je to što je inspirisalo kreatora, i shvata da su to tri vanzemaljca iz filma Priča o igračkama, ali i Mađarska, jer po njemu, različite boje reprezentuju različite rejefne terene. Posebno mu se dopao odevni predmet koji ga podseća na pečurku, ali i jedna odevna kombinacija čiji je donji deo izgledao kao kocka.

Primetio je da su sve manekenke bile izuzetno ozbiljne, i da nijedna nije nosila duge rukave, a odabrao je i svoju omiljenu odevnu kombinaciju. Obavezno pogledajte kako izgleda ovaj zanimljivi modni prenos.

Jasna Stanić

Comments