Muškarci okupite se, a i nekim ženama ne bi škodilo da ovo pročitaju! Izvadite svoje lenjire, jer stigla je definitivna studija prosečne veličine penisa.

Sećate se te teme? Ma potpuno je nebitna svima, samo se nalazi na bilbordima, internetu, iskače nam u spamu i skoro svaki treći tekst je o istoj. U glavi smo kreirali posebne filtere koji takve poruke zaobilaze, samo da bismo mogli da normalno doručkujemo. Svaka druga žena postala je ekspert i smatra se amaterkom ukoliko nije sposobna da ima mišljenje barem o tri različite veličine. A muškarci su sakati i svaki koji vozi bolji auto zasigurno ima problem u vezi sa tom temom.

Napisano je toliko tekstova o vašim veličinama, širinama, dužinama i ostalim ‘ama’ da se postavlja pitanje kome je tu stvarno važno koliki i kakav vam je?! Da se više ne biste tukli koji imaju najveći, a koji najmanji, da ne biste vodili rasprave koliki stvarno treba da budu a kolliki ne i počeli da se brinete više o partnerki, a ne o svojoj drugoj glavi, mi objavljujemo rezultate studije. Nije da je baš važno, ali možda ćete najzad prestati da ga merite i u stvari uradite nešto u krevetu.

penis 252815S1 Šefe, koliko ti je dug?

A da prekinete sa odmeravanjem i ispitate radi li?

Naime, lekarima francuske medicinske organizacije “National Academy of Surgery” dojadilo je da vas gledaju kako se mučite sa kompleksima povodom jednog takvog ludog straha (da vam je beznadežno malen). Posebno im je bilo žao da vas gledaju da idete na hirurške zahvate, gutate pilule i prikačinjete se na plastične pumpice, a sve zbog osećaja neadekvatnosti.

Evo činjenica:

Prosečna veličina penisa je od 9 do 9.5 cm kada nije u erekciji.

Prosečna veličina penisa je od 12.8 do 14 cm kada je u erekciji.

Za one kojima je obim važan (meri se isto kao ženski struk) standard je 8.5 do 9 cm kada su momci opušteni, a kada su spremni za akciju dolazimo čak do 10.5 cm. Nije to tako loše, jer iz toga proizilazi da je standardni prečnik otprilike 2.7 do 2.9 cm kad niste uzbuđeni, iliti 3.4 cm u erekciji. Dakle, bolje da počnete da se hvalite debljinom, jer tu niste loši… Mada, ako su ovako krenuli uskoro će biti i studija o širini i dubini vagine, pa će i žene krenuti sa kompleksima na tu temu.

I… To je to!

Divan dan, zar ne?! Učinite nam svima uslugu sad i objavite svoju veličinu na Facebooku kako bismo znali koliko ste (nad)prosečni. A za one kojima se to ne radi imamo ovaj savet: “Kada vam devojka kaže da je mali – izbacite je iz kreveta i kuće, biće vam bolje bez nje.”


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Comments