5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Čest izvor nesporazuma u emotivnim odnosima jeste ženska potreba za konstantnom bliskošću i nežnošću, za telesnim dodirom koji nije seksualne prirode, za poljupcima i zagrljajima koji poručuju “volim te, tu sam, drago mi je što si pored mene, razumem te, podržavam te”. Ženska poteba za emotivnom bliskošću, a to nije samo osećanje da je voljena i prihvaćena svaki put kad je partner pogleda, već i da je on spreman da sa njom podeli svoje misli i osećanja (svaki put kad je pogleda) da ne krije i ne prećutkuje, da se ne povlači u sebe kad se ne oseća dobro, kad je zabrinut i uplašen. A za svu tu razmenu, nije potrebno mnogo – ponekad ne više od dodira i zagrljaja.

Ali žene su inače otvorenije za izražavanje nežnosti, jer su odrasle grleći se sa roditeljima, a kasnije sa drugaricama i prijateljima, naučene da u svakoj prilici kad se neko loše oseća najpre ponude utešni zagrljaj, a zatim razgovor i razumevanje.

I kad se u emotivnom odnosu sretneš sa partnerovom slabom ili nikakvom sposobnošću da ti pokaže svoju emotivnu dostupnost, kad partner ograničava grljenje i ljubljenje samo na trenutke koji prethode seksu i rezultiraju seksom, nađeš se pred rebusom. On je krut i zatvoren i spontano se neće otvoriti na taj način, jer ne razume zašto bi to radio – njemu je seks savršeno dovoljan za svu bliskost, nežnost, milovanje i ljubljenje, za svu emotivnu povezanost koja mu je potrebna.

Kako da mu objasniš šta je sve ženi potrebno da bi osetila emotivnu privrženost?

Editors choice