Ako ste nekada do kasno ostajali budni da gledate vaš omiljeni kanal sa serijama na televiziji, sigurno ste naišli na neku od epizoda serije ”Seks i grad” (Sex and the City). Čak i da niste želeli da je pogledate, verujemo da vas je “namamila” neka od epizoda u kojima se priča, piše, komentariše ili deluje na temu seksa. Seks je uvek bila „vruća“ ali i tabu tema, pa se jedan režiser odvažio da malo poradi na tome. A mi smo za vas pripremili nekoliko klipova koji će vas nasmejati, a neki će se u njima i pronaći.

U serijalu se radi o kolumnistkinji Keri Bredšo, koja pored pisanja, obožava i modu. Koliko smo samo puta gledali nju kako poslednje pare daje za cipele, nosi fenomenalne bunde i neguje elegantan stil. Ona je predstavnik onih žena koje žive lepo, brinu o sebi i tragaju za muškarcem koji će ih pratiti u stopu. Zaljubljuje se u Zverku oko kojeg se vrti njen život. U ovim scenama su se pronašle mnoge žene koje obožavaju da čitaju, prate modu i trendove i vole negde tamo nakog Zverku kojeg “normalne” stvari, kao što je, na primer, porodica ne interesuju. Zverku koji nas stalno, neumorno, beskonačno rastužuje i stavlja u drugi plan. A mi, kao guske u magli, tražimo sigurnost sa nekim ko je na sve načine siguran, samo na onaj najbitniji, emotivni način – nedostupan. Koliko vas ima sa tim ljubavnim jadima?

Drugi akter je famozna, fenomenalna, nezamenljiva Samanta Džouns, PR menadžer i obožavalac muškaraca. Njene scene su toliko erotične, da nakon gledanja iste svaka od nas bi na kratko vreme da bude Samanta. Ona je pravi ljubitelj seksa i besomučno koristi muškarce radi ličnog zadovoljstva. Jedna prava žena sa muškim mozgom. Mnoge devojke su se ugledale na nju, pa počele živeti život služeći se njenom filozofijom – posao, zabava, seks. Međutim, svi mi imamo komšiluk. O da, taj koji nikada ne spava. I više zna o našem nego o svom životu. Sigurno ćete se pronaći i u ovim scenama.

Comments