Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Seks na eks: Dokona zapažanja o seksu (4. deo)

Seks na eks: Dokona zapažanja o seksu (4. deo)

Nešto sam skontala o muškarcu koji je zadovoljavajući seksualni saigrač, ali koji nema neko dominantno raspoloženje, nego se uvek prilagođava vašem, nastojeći da vam pruži zadovoljstvo onako kako priželjkujete tog momenta.

Prvo, sjajno je vaspitan. Žene su na njemu obavile dobar posao, za takvog nikada nijedna neće moći da kaže da je sebičan u krevetu.

On je savršen džentlmen i njegovo najveće uživanje je da vama pruži užitak.

Ali on vas nikada neće zgrabiti i kresnuti kao da hoće da vas potčini, kazni, nagradi, pojede i razvali, jer mu je tako došlo i ne zanima ga koliko ste uzbuđeni i da li ćete svršiti. Samo što muškarac koji ume tako da se obruši, neće ostati usamljen u svom doživljaju, jer je takav nastup brutalno uzbudljiv i ponekad baš potreban.

Džentlmen će umeti da bude odmereno grub, strastven i dramatičan, ako oseti da je to vaša potreba, vaše dominantno raspoloženje i način na koji hoćete da imate seks. Samo, on sam neće to nikada nametnuti. Ispratiće svako vaše raspoloženje. I mazno i nežno i sporo i razuzdano i razulareno, sve će umeti da oseti i da se snađe u onome što se od njega traži i da savršeno posluži.

beijos Seks na eks: Dokona zapažanja o seksu (4. deo)

Kada bih birala između uzbudljivog i prilježnog ljubavnika...izabrala bih obojicu

Ali njegova seksualnost je nekako spoljašnja, ne izbija iz njega kao privlačna unutrašnja sila, on vas neće zgrabiti za kosu jer vas je životinjski poželeo, iako će to uraditi, ako oseti da bi se vama baš to dopalo u datom raspoloženju.

Da li on onda zaista oseća i proživljava taj doživljaj koji prikazuje, prateći vaš doživljaj i dominantno raspoloženje? U suštini, muškarac u seksu ima zadatak da vas zadovolji i džentlmenu se ništa ne može prigovoriti, on taj zadatak ispunjava u potpunosti.

Samo, privlačniji je i uzbudljiviji ljubavnik koji ume da zahteva i potčinjava, koji iz uloge onog ko zadovoljava ume da uskoči u ulogu onog ko zahteva zadovoljstvo, vaše ili svoje.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice