Monstruozna moć hemije je u tome što su vaše emocije njen glavni interaktivni sastojak. Magnetska telesna privlačnost je droga, koja putem vašeg srca u suštini razara vaš mozak. Iskrivi vam percepciju, kao svaki pošteni halucinogen, otupi reflekse i pogasi odbrambene sisteme, kao nesečeni dop, nalepi vam glupavi osmeh na lice, kao Avganistanska gandža.

Zaljubljeni ste furiozno i osećate takvu strast, da jedino želite da skočite na partnera i sjedinite se sa njim u ekstazi, jer ste jedino tada stvarno živi. Sve ostalo je neurotično, smoreno, neizdržljivo i besmisleno ispunjavanje neverovatno razvučenog vremena, koje kao za inat nikako da prođe do tog moćnog trenutka.

Vi ste težak zavisnik.

Da, odlično vam je, najbolje na svetu, ali uopšte vam nije dobro. Pitajte bilo koga iz najbliže okoline.

Samo što verovatno nećete pitati, boli vas uvo.

Ovog momenta bitna je samo konzumacija vaše droge.

Nije bitno šta misle prijatelji koje ste zapostavili, kolege koje ne primećujete i svi ostali koji vas vide kako bezglavo jurcate, gonjeni unutrašnjim plamenom.

couple having sex Seks na eks: Hemija je zakon (2. deo)

Hemija je zakon, a ko ste vi da ga kršite?

I baš vas briga. Ova droga je potpuno legalna, a krajnje egzotična. Ne možete je nabaviti i poručiti, niti naučiti da upravljate njenim dejstvom. Ona se događa i konzumira.

Navalite. Ne znate koliko će potrajati, a mozak vam ionako ničemu ne služi.

Hemija je zakon, a ko ste vi da ga kršite?

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments