Nesrećni ste, jer ste upoznali divnog čoveka, veza vam je puna romantike, zajedničkih akcija i dugih razgovora, nežnosti u pogledima i poljupcima, ne biste se uopšte odvajali, jer vam prija da sve radite zajedno, samo… seks je nikakav.

Hemija je zakon i tamo gde je nema.

Vaš princ je gotovo impotentan, nesnalažljiv u praktikovanju alternativnih načina pružanja telesnog zadovoljstva, ma reklo bi se da je potpuno nezainteresovan za vas od struka naniže.

Potrajaće to neko vreme, dok ne postanete očajni i dok ne shvatite da vas više od frustracije žulja duboka uvređenost.

Jer on vas negira kao ženu na najsuštinskiji način.

l2a 600x392 Seks na eks: Hemija je zakon (3. deo)

Da li se toliko trudi da bi vam nadoknadio ono što zna da ne može da vam pruži?

I to ne može da nadoknadi nijedna ruža ni čaša šampanjca, ni hiljadu poljubaca u ruku, pa ni celo zvezdano nebo.

On sve čini za vas, pomaže vam konkretno, pravi planove sa vama i dogovara se, vozika vas, izvodi na večere i uopšte, očigledno voli da provodi vreme sa vama… ali.

Da li se toliko trudi da bi vam nadoknadio ono što zna da ne može da vam pruži? Možda vas stvarno voli, a ko zna u kakvim mračnim dubinama se nalaze odgovori na pitanje zašto nije u stanju da se potrudi oko vašeg orgazma.

Uživajte u nežnom prijateljstvu i platonskoj vezi, ali ne očekujte da će sama od sebe postati kompletna. Pokušajte da ga naučite da koristi jezik i ruke, a ako neće – nađite nekog ko će koristiti sve što mu je priroda dala, onako kako je prirodom predviđeno.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments