Ko zna šta svako od nas misli kad kaže dobar seks… Verovatno se svi slažemo u tome da je dobar seks onaj koji želimo i koji nas zadovoljava.

Ali, šta ko želi i koliko zadovoljstva poznaje, to su individualne kategorije.

U telesnom smislu, ništa vas ne sprečava da sa bilo kim imate dobar seks. Samo što je to samo teorija. U praksi, možete želeti da nikada više ne ponovite potpuno zadovoljavajući seks, koji vas, međutim, nije angažovao ni na jednom višem nivou.

Takođe, odustaćete od nekoga ko vam je veoma drag i sa kim rado provodite vreme, ako vas ne angažuje seksualno.

couplesex Seks na eks: Hemija je zakon

Hemija je zakon

Hemija je prokleta kurva, zar ne?

Navešće vas da otkidate na nekog potpuno neadekvatnog, spojiće vam seks i srce super lepkom, tako da ćete ostati zaglavljeni u tom neugodnom položaju, sve dok lepak drži. A drži.

I dosta kasnije, kad otkrijete kompletnu vezu, zrelu ljubav i seks u koji se ulaže, koji se uči i primenjuje, boleće vas kad se setite šta može hemija, bez imalo truda.

Ako se nalazite u hemijskoj vezi i trpite gomile gluposti, koje vas ljute, degradiraju i rastužuju, sigurno ste se već zapitali da li je moguće da to i dalje trpite samo zbog seksa.

Znate odgovor.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments