Jer, ako je muškarac tehničar, naučen da odlaže ejakulaciju, vrlo je verovatno da će posle nekog vremena utrnuti i da će mu dosta trebati da na kraju i on postigne orgazam. A to je zabavno samo prvih sat vremena. Posle je naporno i iscrpljujuće i ispada iz kategorije dobrog seksa. Radiće kao mašina i koncentrisati se da ostane tvrd, neće mu odgovarati da menja poze i, uopšte, biće to rudarski posao za njega, koliko god vi uživali – dok ne počnete da se smarate.

Ako je muškarac razigran, maštovit, opušten i predan akciji, koliko i uživanju, seks može da potraje iz čistog njegovog uživanja u vašem uživanju i biće dobro sve vreme, u svim pozama.

Ima i muškaraca koji ne vole da se suzdržavaju, radije će ponoviti seks koliko god hoćete puta, ali biće to kraće sekvence.

Verujem da je njima najbolje – nasvršavaju se kao žene, ne može to svako. Isto tako, ne može svaka žena da se prilagodi ovakvom tipu seksanja, ali svaka kojoj je dosta deset minuta čvrste kite može.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments