Razlika između jebača i ljubavnika nije u dužini, količini, veličini, već samo u tretmanu koji vam pruža. A kakav tretman je u stanju da pruži zavisi od toga kakav je čovek. A to kakav je čovek svrstava ga u jebače, ili u ljubavnike.

Ljubavnik pruža kraljevski tretman – vama.

Jebač sprovodi kraljevski tretman, ali pruža ga svom egu.

Ljubavnik se očigledno prima na vas, nosi ga akcija i on u potpunosti uživa u onome što se dešava.

Jebač vam radi sve što treba, a ako ne reagujete kako umete ili kako on očekuje, umesto da promeni tretman, ume strašno da se naljuti.

sex 6 Seks na eks: Kraljevski tretman (1. deo)

Ono kada se osećaš carski

Kad ispali čitav asortiman iz kraljevskog tretmana (od masaže, preko oralnog i manuelnog pružanja zadovoljstva, do izazivanja iscrpljivanja simultanim orgazmima) jebač je zadovoljan sobom. Prede poput mačora i ako ne počnete da ga hvalite čim dođete do daha, uradiće to sam. U sebi, ili naglas – nemaju oni blam.

Ljubavnik će aktivno uživati u svim segmentima kraljevskog tretmana, dajući sve od sebe, ne toliko da bi ostavio dobar utisak, koliko da bi vam pružio zadovoljstvo, u čemu je i smisao akcije. Neće se truditi da ne svrši dva sata, za koje vreme se potpuno izmorite, a on utrne i ne može ni da svrši. Sa ljubavnikom ćete se za dva sata kresnuti bar još dva puta, a pohvale koje ćete mu posle svega uputiti biće spontane i iskrene.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments