Ili, možda, švedski kraljevski tretman. Zbog švedskog stola, znate.

Mislim na gošćenje, izobilje i raznovrsnost užitka, kojim se služite po izboru i uzimate koliko hoćete. A ako ste pomislili na konzumiranje kraljevskog užitka na švedskom stolu, uopšte niste na pogrešnom putu.

E sad, kraljevski tretman u suštini znači da vam je posvećeno toliko telesne pažnje da se osećate kao kraljica. A to je tako prirodno osećanje za ženu, da manje od toga ne treba ni da očekuje, ni da prihvata. Jedino što, kad imate novog partnera, ne znate baš šta da očekujete, a ako vas ne zadovolji, ne možete narediti da ga bace lavovima. Danas su lavovi siti, a sebični jebači na broju, što uopšte nije poslovica koja ima ikakve veze sa običajima na dvoru. Kod nas su lavovi gladni, kraljice razmažene, a jebači pojedeni, ukoliko nisu postali pružaoci kraljevskog tretmana.

the kitchen table 1367660140 kitchen Seks na eks: Kraljevski tretman (2. deo)

Kraljevski tretman na stolu

Još jedan običaj sa dvora – kraljica zahteva i zapoveda.

Znači, morate da tražite, kažete i pokažete šta hoćete, na koji način i u kojim količinama, a sa talentovanim ljubavnicima njihove varijacije na vaše zahteve samo proširuju izbor na švedskom stolu.

I još, kraljevski tretman nećete dobiti od prinčeva i kraljeva, koji ga i sami bespogovorno očekuju. Uloge se naravno smenjuju, zdravo je to, ali, nađite nekog vodoinstalatera, ako želite pravi kraljevski tretman.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments