Kraljevski tretman razlikuje se od seksa na brzaka i strastvenih susreta u kojima samo želite da se što pre zasitite, onoliko koliko se brza hrana razlikuje od (neizbežno poređenje) švedskog stola.

Treba malo vremena da se poslužite kako valja. Ako ste uigrani par, sat, sat i po, ako se tek uigravate, računajte duplo.

Atmosfera – u smislu sveće, muzika, večera sa afrodizijacima, relaksacija u kadi, erotska masaža – nije neophodna. Kraljevski tretman možete dobiti i na zadnjem sedištu njegovog auta, ako ume da vam ga pruži. Ne postoji poseban recept, uputstvo ili tehnika kojom se kraljevski tretman sprovodi, radi se samo o tome da radite sve u čemu uživate. Ako partner obožava da se češka, ili da mu se masiraju stopala i sišu prstići, možete početi odatle.

Bitna je volja i namera da se počastite nečijim telesnim zadovoljstvom. I da nekoga počastite pružajući mu telesno zadovoljstvo.

Oralni seks i/ili manuelni, naravno, šta ko više voli.

sex resolutions Seks na eks: Kraljevski tretman (3. deo)

Degustirajte spora milovanja

Ako se nasvršavate, a da se praktično još niste kresnuli, to znači da umete propisno da se poslužite švedskim stolom kraljevskog zadovoljstva. I samo nastavite.

Degustirajte spora milovanja, opijajte se ljubljenjem, sladite se dodirivanjem, trljanjem, pipanjem i ljubljenjem svega što možete da dosegnete usnama i jezikom. Častite se još jednim orgazmom. Sledeći časti partner. Pa još jedna tura. Pa opet.

Kada je dosta?

Kad osetite da ste se tako carski nauživali, da će vam potrajati neko vreme.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments