Snaga reči utire put do ženskog srca, to svi znamo. Žene cene dobru žvaku, jer ono što izgovarate, ako baš ne govori o vašim pravim osećanjima i mislima, svakako govori o vašoj kulutri, inteligenciji, senzibilitetu. Prostakluk je nedopustiv, a u krevetu naročito zna da zaboli u mozak i proizvede efekat prosipanja kofe hladne vode na užarenu strast. Intimni bezobrazluci su jedno, a prostakluk skroz drugo.

Lože vas prljave pričice, pa dobro, to je oblik fetiša i morate da ispitate teren, da biste znali kako saigrač na to reaguje. Možda njega totalno hladi ono što vas loži. Ako krenete sa svojim repertoarom u zanosu, možda ćete potpuno zaprepastiti i čak zgroziti partnera. Postoje šanse da će prihvatiti vašu igru, ali budite pametni i oprezni.

Nemojte da vam vaše navike uslovljavaju seksualne kontakte. Ili ćutite, ili pronađite nekoga ko voli isto što i vi.

cdfc4a8c3e737ea6f6bcca4cd218487d Seks na eks: Ne izgovarajte gluposti u krevetu

Hoćete da predložite pozu

Ne treba da prilažete ekspoze radi primene određene poze. I nikada, ali nikada nemojte pitati da li si nekad probala ovako, to je totalni gaf. Prvo, šta vas briga šta je ona probala sa nekim drugim.

Zatim, to pitanje će automatski izazvati odgovor u njenoj glavi, gde će se pojaviti slike o tome šta je sa kim probala. Želite li da ona misli na nekog drugog dok je sa vama u krevetu?

Manevrisanje u krevetu najbolje se postiže kratkim komandama i odgovarajućim pokretima. Nemojte pitati, nego naredite: okreni se, spusti se, dođi, recite joj dok je okrećete, spuštate i privlačite. Dominacija je uzbudljiva i zasniva se na samopouzdanju.

Comments