Kao prvo, čini mi se da je ta fora sa izbegavanjem seksa zbog glavobolje, ostala u prošlom veku. Danas žene više uživaju u seksu, a ako nisu raspoložene, ne posežu za glupim izgovorima.

Druga stvar je to što glava stvarno boli neprijatno.

Treća stvar je što, šta god da nam fali, da nas boli i muči telesno, u stanju smo da radimo sve drugo, a nismo u stanju da uživamo.

Dakle, glavobolja, uhobolja, mučnina, vrtoglavica, gorušica, ili šta god što nas nije pokosilo tako da moramo da ležimo, neće nas sprečiti da operemo sudove, odemo u nabavku, skuvamo ručak, odemo na posao, okupamo dete… ali kad je seks u pitanju, potrebno nam je da se dobro osećamo, da bismo mogli da uživamo.

Hmmm, deluje logično. Ali zašto je tako?

5 bí ẩn về cực khoái ở phái nữ 1 Seks na eks: Ne mogu, boli me glava

Ne mogu, boli me glava

Ako smo u stanju da uradimo hiljadu gluposti kad nam nije dobro i boli nas glava, zašto ne bismo probali da se opustimo i uživamo?

Zar je teže doživeti orgazam dok nas boli glava, nego pomoći detetu da uradi zadatke iz matematike?

Izgleda da jeste. Ali pokušajte, makar iz čistog bunta.

Ne morate biti aktivni, posebno uzbuđeni i na visini zadatka. Samo se prepustite partneru. Tražite prvo masažu, milovanje i ljubljenje celog tela, sporu predigru i samo lezite i uživajte.

Imate pravo, pa nije vam dobro!

I kad shvatite da ste potpuno zaboravili na glavobolju, shvatićete i da vas manje boli i da se u suštini bolje osećate.

Seks vas neće izlečiti, ali prijaće bar koliko i aspirin i šolja vrućeg čaja.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments