#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Seksualni život pojedinca nije ograničen imanjem ili nemanjem stalnog partnera. Činjenica je međutim, da ako imate stalnog partnera, onda imate i seksualni život, koji ima svoj život. Odnosno, ima periode mirovanja i periode ekspanzije i kontinuirani razvoj kroz sve periode.

Nasuprot uvreženom mišljenju o tome da seks sa istim partnerom s godinama dosadi, neki uigrani parovi izjavljuju da im je seks generalno sve bolji. Ljubav, poznavanje, poverenje i prisnost sa godinama omogućavaju uigranim parovima najviši stepen intime u kojoj svako zna šta njegov partner u tom trenutku želi. Dovoljan je mali pokret, pogled i zvuk da se seksualna igra odvija u željenom pravcu, da se partner podstakne ili zaustavi.

1319028625 1867319156 n Seks na eks: Seks i partnerstvo (1. deo)

Ljubav, poznavanje, poverenje i prisnost sa godinama omogućavaju uigranim parovima najviši stepen intime

A one još suptilnije stvari, kao što su čije će raspoloženje i potreba biti dominantni, da li će se voditi ljubav, ili će se uživati u bezobraznom seksu, hoće li se dohvatiti na brzaka ili će prvo popiti po čašu vina u kadi, neprocenjivo su dostignuće uigranih parova.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice