Seksualni život pojedinca nije ograničen imanjem ili nemanjem stalnog partnera. Činjenica je međutim, da ako imate stalnog partnera, onda imate i seksualni život, koji ima svoj život. Odnosno, ima periode mirovanja i periode ekspanzije i kontinuirani razvoj kroz sve periode.

Nasuprot uvreženom mišljenju o tome da seks sa istim partnerom s godinama dosadi, neki uigrani parovi izjavljuju da im je seks generalno sve bolji. Ljubav, poznavanje, poverenje i prisnost sa godinama omogućavaju uigranim parovima najviši stepen intime u kojoj svako zna šta njegov partner u tom trenutku želi. Dovoljan je mali pokret, pogled i zvuk da se seksualna igra odvija u željenom pravcu, da se partner podstakne ili zaustavi.

1319028625 1867319156 n Seks na eks: Seks i partnerstvo (1. deo)

Ljubav, poznavanje, poverenje i prisnost sa godinama omogućavaju uigranim parovima najviši stepen intime

A one još suptilnije stvari, kao što su čije će raspoloženje i potreba biti dominantni, da li će se voditi ljubav, ili će se uživati u bezobraznom seksu, hoće li se dohvatiti na brzaka ili će prvo popiti po čašu vina u kadi, neprocenjivo su dostignuće uigranih parova.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments