Ukoliko ste sami i otvoreni za kratke susrete i ukoliko ste žena, u veoma ste nepovoljnoj poziciji. Žene teže da pronađu partnera, a ukoliko ne uspevaju da realizuju partnerstvo u dužem periodu, teže da obezbede dostupnu kres varijantu sa jednim partnerom, sa kojim će moći bar donekle da se uigraju. Nema ničeg zabavnog u tome da uvek iznova hvatate neku drugu mušku ruku koja suviše grubo nasrće na vaše međunožje i objašnjavate kako to vama ne prija. Ukoliko imate dovoljno iskustva sa objašnjavanjem, već ste skontale da su objašnjenja nepraktična, nerazumljiva i čak uvredljiva, i da naređenja i zahtevi mnogo bolje prolaze.

862147 couple Seks na eks: Seks i partnerstvo (2. deo)

Teže da obezbede dostupnu kres varijantu sa jednim partnerom

Dakle, u prolaznom seksu nemojte gubiti vreme i živce na zbližavanje. Izrazite jasno i decidirano šta hoćete, sasecite u korenu sve što nećete i pustite svoje telo da upotrebi trenutno dostupno tuđe telo na sopstveno zadovoljstvo. Ovako izveden seks, ma koliko divalj i učinkovit bio, nalazi se na upravo suprotnom kraju intime. Možda ćete zapamtiti kako vam je bilo iznenađujuće uzbudljivo i dobro i koliko ste se nesputano ponašali i kako vam je to prijalo, ali ako se ne sretnete ponovo sa istim strancem u roku od dve nedelje, zaboravićete kako se zove.

Prvi deo pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments