#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Muškarcu je puno drugačije u poziciji tragača za bilo kakvim seksom. Prvo, dopašće mu se bilo koja žena. Ne u smislu da ga je nečim očarala, nego u smislu kako su joj sise okrugle, (kruškaste, velike, bele, tamne) i kako bi bilo baš fino držati pred sobom to dupe (veliko, oblo, malo, zategnuto). Ukoliko ima o čemu sa njom i da porazgovara i nalazi da je zabavna, utoliko će biti oprezniji u proceni treba li da je pozove još koji put.

Da bi uživao u seksu, muškarcu nije potrebno da žena bude ličnost kojoj se divi i koju voli. Jasno, ukoliko ima takvu partnerku, neće imati nikakav problem da je kreše, ali da bi neku ženu prosto kresnuo, uopšte nije važno kakva je ta žena.

sexo Seks na eks: Seks i partnerstvo (3. deo)

Većina muškaraca je sasvim zadovoljna stalnom promenom partnerki

To znači da nemate razloga da se osećete izabrano i posebno ako ste dozvolile da vas privede neki zgodan dasa, jer taj će sutra privesti i neku potpunu glupaču, čija se sva individualnost nalazi u brushalteru.

Prethodne delove pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice