Ako vaš stalni partner i vi ozbiljno razmišljate o grupnjaku, sving varijanti ili dovođenju treće osobe u vaš krevet, nastavite ozbiljno da razmišljate. Tako radikalno novo iskustvo može da vas suoči sa potpunom nespremnošću da kao par iznesete radikalno novo iskustvo i ostanete par. Ako već niste od početka u tom fazonu, nego ste nešto utripovali da vam treba promena i da vam je to intrigantno, preispitajte moguće opasnosti i očekujte one koje niste preispitali. Da li zapravo samo želite nekog drugog, a zajedničko upuštanje u seks sa drugim ljudima vidite kao način za legitimnu prevaru? Da li se stvarno toliko volite da vam je prihvatljivo sve što će usrećiti vašeg partnera, pa ste rešili da i u ovome budete ratni drugovi? Ako ste do sada bili monogamni, na koji način mislite da ćete preživeti ovakvu bombu?

Banalnim stvarima barata destrukcija – možda se jednom od vas dvoje ovo dopadne toliko da poželi redovnu praksu. U zameni partnera, tj. svingerskoj varijanti, možda otkrijete da je neko drugi mnogo bolji u krevetu nego vaš partner i poželite da nastavite da otkrivate.

Zamislite samo pitanja koja ćete jedno drugom postavljati posle i zamislite odgovore. Hoćete li moći i hteti detaljno da objasnite kako ste se osećali, koliko vam je prijala veća k*ta novog muškarca, kako ste se naložili kao nikad jer ta žena je prava vatra, a ima i neviđeno dobre sise, a tek ako ste u toj razuzdanoj varijanti otkrili simultani ili neki drugi užitak koji sa vašim partnerom niste? Zamislite da gledate svog partnera kako uživa sa nekim drugim, i njega kako gleda vas. Hoćete li moći da se opustite i prepustite? A hoćete li biti ljubomorni? O, neko sigurno hoće.

bigstockphoto a young couple embraces at sun 2041377 Seks na eks: Seks i partnerstvo (4. deo)

Hoćete li moći da se opustite i prepustite?

Nemojte zagristi jabuku razdora ako niste sto posto sigurni da je to pravi način da proširite seksualne granice.

Ili ako niste spremni da rizikujete vezu.

Prethodne delove pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments