5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Seks je ogledalo veze. Ukoliko na samom početku nešto ne funkcioniše, verovatno neće ni kasnije. Ako u samom startu postoji problem potencije, ako vam se ne dopada kako vam partner prilazi i kako vas dodiruje, ako svaki put morate da prevazilazite napetost, hladnoću i neočekivana ograničenja koja neko postavlja, ocenite šta je tu i do koje mere prihvatljivo, a šta nije. Ne budite previše popustljivi. Izostanak erekcije je neprihvatljiv. Naročito ako oružje ljubavi funkcioniše u oralnom seksu, a prilikom penetracije splašnjava. To je naprosto uvredljivo, i nema te psihologije sa kojom se vredi baktati da biste razrešili problem.

Grubost je delimično prihvatljiva – do one mere do koje vam se sviđa da se potčinite. Ponekad muškarci misle da iskazuju strast, kad su zapravo samo grubi, ali mogu da nauče razliku. Ukoliko nisu grubi na zaista neprihvatljiv način.

Ishranom do boljeg libida Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Za njih je svaka nova žena avantura

Zavisnost od atmosfere – upali svetlo, ugasi svetlo, mora muzika, mora krevet, skroviti ćoškovi u mraku ne dolaze u obzir, jer ga čine nervoznim… takva zanovetala su zapravo nesigurna u sebe i dobro se osećaju samo na svom terenu u uslovima na koje su navikli. Misle da su jebači, a nemaju mašte ni smisla za avanturu. To jest, za njih je svaka nova žena avantura, a avanturizam sa stalnom partnerkom ne razumeju i ne praktikuju.

Imajte u vidu da svako seksualno ponašanje koje nije opušteno, radosno, razuzdano i zadovoljavajuće od samog početka, govori o osobi koja će te iste probleme ispoljiti i na emotivnom planu.

Prethodne delove pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice