Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Kad hoćemo da se podsmehnemo sumanutim krevetskim očekivanjima ili da opravdamo svoju nemaštovitost, umemo da kažemo pa šta sad ja treba da radim, da skačem s lustera?

Muške pritužbe na žensku nespremnost da skoči s lustera, uglavnom se odnose na nedostatak inicijative ili bezvoljno ponašanje – kao da trpi seks. U pravu su. Niko ne treba da trpi seks ili da baš nikad ne pokaže koliko ga želi.

Ženske primedbe su mnoooogo opsežnije. O tome da muškarac nije dovoljno nežan i nema osećaj za njeno telo, pa mora stalno da mu ponavlja uputstva. Pa kako se zaleti, kao u konjskoj trci i ne pada mu na pamet da osluškuje i da menja ritam. Ili kako njoj taman bude dobro, a on uspori ili ubrza. Kako je lenj i voli samo da ona bude gore. Kako je sebičan i voli samo otpozadi, a ona tako ne svršava. Zašto se uvek krešu u istoj pozi. Ili neprekidno menja poze, kao da je rešen da pređe ceo priručnik za pola sata. Zašto uvek počinju u krevetu, što nekad ne započnu stojeći, a završe na stolici, stolu, podu, fotelji? Pa kako je sklon prostaklucima i grubostima. Ili je smotan i kao da se plaši da je stisne. Suviše je brz. Suviše okleva. Ne gleda je u oči, neće da se ljubi. Stalno traži guzu, a sto puta mu je rekla da nema šanse i šta mu to, do đavola, znači toliko, kad ni sa ovim što mu daje ne izlazi na kraj?! Suviše je tih i ne upozori je kad mu se svršava. Njišti kao konj. Mesi joj sise i grize bradavice, budala neotesana. Nikad ništa ne kaže. Sve vreme nešto mumla, ne može da se usredsredi od njega i stalno mora da ga pita šta, šta? Više voli da mu se puši, nego da kreše. Traži da mu se uvrću bradavice.

O, ima toga još…

Ženski spisak je podugačak.

I one su u pravu.

Da bi bio dobar ljubavnik, on mora sve da zna. Da li i kada, koliko i kako. Grub i nežan – u pravim trenucima. Brz i spor – prema potrebi. Ćutljiv i bučan, pasivan i zahtevan, strastven i hladan, odmeren i otkačen… Može i da bude prost i prizeman, ako ume da prepozna njeno raspoloženje da mu dozvoli da bude takav ili ako ume da se nametne. Sluga i gospodar – da posluša i oslušne i da zapamti, da traži, zahteva i naređuje.

Sve.

Kristin 3254793592205616266 Seks na eks: Skakanje s lustera

Akrobacije nisu ni potrebne ni poželjne, ali veština prilagođavanja, prihvatanja izazova raznih momenata i zahteva i te kako jeste

Pa, ako njima to izgleda kao da moraju da skaču s lustera, možda su i u pravu.

Mada, stvarno mislim da je muškarac koji smatra da je žena previše zahtevna, jednostavno previše lenj.

U seksu, kao i svemu ostalom, skloni smo da izgradimo navike i da pokušavamo da ih uspostavimo i sprovedemo sa svakim novim partnerom. Delom zato što znamo šta volimo, a šta ne, ali i zato što svaka navika vodi u okorevanje i ograničavanje, ako nismo spremni da oprobamo nešto novo. Ako jesmo, desiće nam se iznenađenja. Ono što nikako nismo voleli da radimo sa prethodnim partnerom, sa novim će nam biti uzbudljivo i zadovoljavajuće.

Ali svakako bi trebalo da nam je uvek dostupan čitav opseg dosadašnjeg iskustva i potpuna otvorenost ka širenju opsega.

Ne kao da moramo da prikažemo sve što znamo, kao da se takmičimo za zlato na Olimpijadi seksualnih akrobacija i perverzija, ali katkad treba da budemo spremni i sposobni da skočimo s lustera.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice