Ono kad se dohvatite, kao da ne možete više da izdržite. Kad izgovarate instrukcije kao što su daj, daj, odmah dok on pokušava da se savije i da vas okusi. Kad ga zgrabite za ki*u i uvedete u sebe sa neverovatnim osećanjem ekstatičnog olakšanja, ono kao aaaaa, najzad, ne zato što ste užasno zagoreli, nego zato što se najzad osećate potpuno.

I onda samo želite da to traje beskrajno, međutim, ekstaza vas usisava i guta.

I kad dođete do daha i pogledate na sat, pomislite da se sigurno pokvario, jer nemoguće da je prošlo samo šest minuta, a vi ste se već vratili iz zvezdanog praska.

E, dobro, kažete onda, sad može predigra.

Pa se zaigrate temeljno, dok vas strast opet ne proguta.

couple sex fantasy Seks na eks: Strast ispred predigre (2. deo)

Pa se zaigrate...

Poenta je da za predigru, odnosno nežnost, milovanje, poljupci i uspostavljanje telesne bliskosti, koji su nekome neophodni da bi se opustio i prebacio u raspoloženje za seks, u strastvenom kontaktu ima vremena tek posle, između dva zvezdana praska.

Poenta je, takođe, da se vaše raspoloženje za seks ne nalazi ni na jednom drugom mestu osim u celom vašem telu, koje je prožeto celim vašim bićem.

Poenta je, isto, da je strast užasno duhovna i kao takva ima svaku prednost u odnosu na predigru.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments