Žene mogu da uživaju u seksu jednako kao i muškarci i seks na jedno veče više nije rezervisan samo za jači pol. Ukoliko želite da uživate bez ikakvih obaveza, slobodno se prepustite, ali uvek imajte na umu sledeća pravila da “jutro posle” ne bi bilo bolno i ispunjeno kajanjem.

Zaštitite se

Prvo i osnovno, pazite da vam alkohol ne pomuti rasuđivanje više nego što bi trebalo, iako alkohol često daje dodatnu hrabrost u ovakvim situuacijama, i da slučajno zaboravite da upotrebite zaštitu. Nije nikakav blam imati kondom u tašnici. Sigurno ne želite da seks sa strancem, osim uzbuđenja, za sobom ostavi i neke neželjene tragove i posledice.

slika 1. one nite 2 Seks na jedno veče? Zašto da ne?

Seks na jedno veče? Da, ali...

Ne očekujte vezu

Ok, postoje slučajevi gde su veze na jedno veče prerasle u duge i stabilne, ali budimo realni, uglavnom su male šanse za to. Zlatno pravilo je: ne očekujte ništa i uživajte u trenutku. Ako to raščistite u startu, ničija osećanja neće biti povređena.

Preskočite ćaskanje

U vezi za jedno veče, mesta nema neobaveznom ćaskanju. Na kraju, niko nije tu zbog priče, zar ne? Možete razmeniti osnovne informacije, ali pazite da ne date neki poverljiv podatak iz vašeg intimnog života. Održavajte telesni kontakt, u ovom slučaju radije nego verbalni.

Zaboravite na osećaj krivice

Postoji jedna stara izreka, koju svi odlično znamo, a to je da posle “određenih radnji” nema mesta kajanju. Dobro razmislite da li je seks na jedno veče ono što vi zaista želite i ono što vam zaista treba, jer ništa ne može upropastiti zadovoljstvo od prethodne večeri kao kajanje narednog jutra.

slika 2. one nite Seks na jedno veče? Zašto da ne?

Prepustite se lascivnom zadovoljstvu

Budite otvoreni za predloge

Seks na jedno veče je sam po sebi izazov, ali zašto ne biste otišli i korak dalje? Probajte neku novu pozu, ostvarite svoje fantazije, prepustite se, i dozvolite sebi jedan, ili čak više, eksplozivnih orgazama. Ne zaboravite, sutra ne morate nikome da objašnjavate bilo šta ili opravdavate vaše seksualne afinitete i apetite. Iskoristite to.

Ne obećavajte da ćete se javiti

Prednost veze na jedno veče jeste to što vas ne obavezuje ni na šta, čak ni na to da ostavite svoj broj telefona. Naravno, niko vam ne brani da ponovo to uradite sa istom osobom, naročito ako je zadovoljstvo bilo obostrano, ali nemojte obećavati da ćete ostati u kontaktu ili postati prijatelji na Facebooku, ukoliko to zaista ne želite, jer, prosto, niste u obavezi da to radite.

Sve u svemu, nemojte se preterano opterećivati, poenta je u uživanju i dobro provedenom vremenu, a ova pravila dozovite onda kada zadovoljstvo zapreti da potpuno pomuti vaš um.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments