Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Kad se govori o seksu na prvom sastanku, obično se svi slažu (kad kažem svi, mislim na ženski svet) sa savetima stručnjaka, koji se opet svi slažu (i muški i ženski) da sa seksom treba pričekati da se malo upoznate i da ako želite vezu, nikako ne žurite sa seksom. Telesna bliskost treba da bude rezultat buđenja emocija, simpatija i privlačnosti i treba da se realizuje tek onda kad ste sigurni da to želite – ili kad ste sigurni da ste ga pustili dovoljno da čeka, jer postoji i značajan faktor igre osvajanja, u kojoj muškarac treba da se potrudi da dobije ono što hoće, jer će tako više ceniti ono što dobije. Jeste kliše, ali izgleda da se taj kliše suštinski nije promenio od praistorije muško-ženskih odnosa, jedino se malo modifikovao u skladu sa dobom u kome živimo.

Ali i ovde postoje varijante i zamke i tumačenja, jer šta je zapravo prvi sastanak? Ono kad nekoga fizički ugledate prvi put? Ili kad sa nekim prvi put ostanete sami? Kad se najzad sretnete posle meseci komuniciranja na društvenim mrežama, četovanja i skajpovanja? Kad se zvanično dogovorite da negde izađete?

Šta ako ste se tokom mesec dana sretali u društvu, koristeći svaku priliku da razgovarate, obraćajući pažnju i posmatrajući jedno drugo, flertujući i razmatrajući mogućnost da među vama bude nešto više? Posle takvog uvoda, momenat kad najzad ostanete sami, odnosno, dogovorite se da se vidite bez ikakvog “opravdanja” u okupljanju društva i bez ikakvog drugog povoda, osim želje da najzad budete sami. Verovatno nećete gubiti vreme i oklevati, jer ste imali sasvim dovoljan period upoznavanja, da zaključite da ne želite da se opirete hemiji, odnosno, da ga nećete odbiti, ako bude preuzeo inicijativu. Ukoliko ste se pri ovakvom susretu zagrlili i poljubili (i ukoliko vam se to dopalo) sigurno se nećete zaustaviti iz pristojnosti, da biste produžili igru, ili da bi on imao bolje mišljenje o vama, nego ćete se prepustiti strasti. I verovatno se nećete pokajati što niste čekali da se još nekoliko puta formalno sastanete, da biste zadovoljili nekakva pravila dejtinga.

Editors choice