*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Seks posle četrdesete

Seks posle četrdesete

Sve što može da se iskusi do ovog uzrasta već ste oprobali. Prošli ste kroz razne životne periode, telesne i ostale transformacije, upoznali sebe, ratosiljali se iluzija. Ako ste zamišljali da postoji vaša srodna duša, do četrdesete ste je ili pronašli, ili odbacili ovaj koncept.

Ili već imate dugogodišnjeg partnera, sa kojim ste otkrili da je seks sa godinama sve bolji, jer ste sve opušteniji i prisniji, ili ste prepušteni užasima promiskuiteta.

Ukoliko ste i posle četrdesete same, sve vam je prihvatljivija ideja da će tako i ostati i sve vam je jasnije da nekog upotrebljivog muškarca svog uzrasta nećete naći.

Oni u vašim godinama ili su već odavno oženjeni, ili od skoro bolesni ili i jedno i drugo. Ako su sami, totalno su odlepili, stigle su ih promašene veze i kriza srednjih godina i uzjašile ih odjednom, i verovatno vas uopšte ne vide kao ženu, nego kao sapatnika.

std women female over 40 sex disease health spry Seks posle četrdesete

Kad zaokružite četiri decenije, nemate mnogo izbora. Uzimate ono što vam se pruža i čuvate ono što imate

Preostaju vam mladići fascinirani damama, kako se to kulturno zove, odnosno babojepci, po narodski, osnosno uloga kuguarke, sviđalo se to vama ili ne. A sviđaće vam se. Momci nemaju pojma, ali nemaju ni problem sa potencijom. Bolji među njima naučiće i kako da vas zadovolje i kako da vas tretiraju kao ženu, a ne kao lik iz pornića sa matorkama. Mladost je puna zarazne energije i to je ono najbolje u celoj priči. Pa dok traje. A trajaće dokle god izgledate deset godina mlađe. Umoriće vas derištad, to je gotovo izvesno, ali činjenica je da seks održava zdravlje i vitalnost, a iskustvo vam dozvoljava da ne morate ni da ih mnogo slušate šta pričaju, ni da ih ozbiljno shvatate.

Posle četrdesete uzimate ono što se pruža bez mnogo komplikovanja.

Nazdravlje!


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice