Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Sve što može da se iskusi do ovog uzrasta već ste oprobali. Prošli ste kroz razne životne periode, telesne i ostale transformacije, upoznali sebe, ratosiljali se iluzija. Ako ste zamišljali da postoji vaša srodna duša, do četrdesete ste je ili pronašli, ili odbacili ovaj koncept.

Ili već imate dugogodišnjeg partnera, sa kojim ste otkrili da je seks sa godinama sve bolji, jer ste sve opušteniji i prisniji, ili ste prepušteni užasima promiskuiteta.

Ukoliko ste i posle četrdesete same, sve vam je prihvatljivija ideja da će tako i ostati i sve vam je jasnije da nekog upotrebljivog muškarca svog uzrasta nećete naći.

Oni u vašim godinama ili su već odavno oženjeni, ili od skoro bolesni ili i jedno i drugo. Ako su sami, totalno su odlepili, stigle su ih promašene veze i kriza srednjih godina i uzjašile ih odjednom, i verovatno vas uopšte ne vide kao ženu, nego kao sapatnika.

std women female over 40 sex disease health spry Seks posle četrdesete

Kad zaokružite četiri decenije, nemate mnogo izbora. Uzimate ono što vam se pruža i čuvate ono što imate

Preostaju vam mladići fascinirani damama, kako se to kulturno zove, odnosno babojepci, po narodski, osnosno uloga kuguarke, sviđalo se to vama ili ne. A sviđaće vam se. Momci nemaju pojma, ali nemaju ni problem sa potencijom. Bolji među njima naučiće i kako da vas zadovolje i kako da vas tretiraju kao ženu, a ne kao lik iz pornića sa matorkama. Mladost je puna zarazne energije i to je ono najbolje u celoj priči. Pa dok traje. A trajaće dokle god izgledate deset godina mlađe. Umoriće vas derištad, to je gotovo izvesno, ali činjenica je da seks održava zdravlje i vitalnost, a iskustvo vam dozvoljava da ne morate ni da ih mnogo slušate šta pričaju, ni da ih ozbiljno shvatate.

Posle četrdesete uzimate ono što se pruža bez mnogo komplikovanja.

Nazdravlje!


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice