Valjda poznajete sebe dovoljno da znate da li ste tip koji može bez posledica da se upusti u jednonoćnu avanturu, ili ste neko ko će se zbog toga loše osećati, čak i kad nema ni jedan razlog da ne iskoristi priliku. Nisu ni svi muškarci spremni na jednokratnu upotrebu seksa, čak i ako su slobodni i nikoga neće prevariti tim činom, a nisu ni sve žene u tripu da će se iz jednokratnog intimnog susreta razviti nešto više.

I, postoje momenti u kojima nećemo odoleti izazovu, uprkos lošem iskustvu sa jednokratnim seksom i uprkos tome što znamo da takve avanture uopšte nisu za nas. Tada nam se može dogoditi da podelimo usputna zadovoljstva sa nekim koga u normalnim okolnostima ne bismo udostojili drugog pogleda, ali i sa nekim ko nam se mnogo dopada, a prosto ne postoji šansa da razvijemo ikakav odnos.

Kakve veze ima seks sa besom Seks za jednu noć: Čemu služi jednokratni seks

Ako mislite da je za one night stand potrebno jedino da se opustite i ne razmišljate, ne mislite dobro. Upravo je potrebno dobro – i brzo – promisliti. Kratko skeniranje sopstvenih sklonosti i uzimanje u obzir toga da li smo u principu za ili protiv ovakvih izleta, razmatranje okolnosti – jer možda se nalazimo u, na neki način, izolovanim i zaštićenim uslovima, u kojima su svi oko nas podigli nogu sa kočnica i pritisli gas, a to je popaljiva i zarazna atmosfera, i preispitavanje utiska koji na nas ostavlja osoba koja pokazuje nedvosmislene signale.

Comments