Ovi predlozi nisu ništa novo i revolucionarno, ali mogu da začine vaš seksualni život kad osetite da vam je potrebno malo promene – u začinima. Svakako je zdravije za vas i vašu vezu, da imate potpunu slobodu u seksu sa jednim partnerom, nego da pitanje slobode tumačite kao imanje više partnera.

Overite svaki komad nameštaja

To je česta igra među parovima koji su dugo zajedno. Da se preslišavaju postoji li u kući još neka stolica, fotelja, sto, krevet, tabure, komoda, ili još neko mesto na kome se nisu seksali. Kupovina novog komada nameštaja je veoma zabavna, jer dok ga birate, oboje znate zašto treba da bude solidan i stabilan.

Gotovo je sigurno da ćete u akciji oprobavanja nameštaja polomiti nešto, ali postaćete stručanjaci da ocenite stabilnost i solidnost pokućstva. Moguće je kupiti komade nameštaja dizajnirane za seks, ali možda možete i sami da ih napravite, ili da nacrtate nekom stolaru konstrukciju kakvu želite. U suštini, ne treba vam takav nameštaj, nego samo procena visine, uglova i tvrdoće i spremnost da improvizujete.

Pet igara za vašu seks listu1 Pet igara za vašu seks listu
Comments