Ukoliko spadate u grupu devojaka koje obožavaju atipične, seksi i drugačije modele kupaćih kostima, onda je pravi izbor za vas jednodelni kupaći kostim sa nitnama kao ukrasima. Odličan je ako želite da skrenete pažnju na sebe i da izgledate kao prava rock chic, a odlično će ići i ako ga ponesete na jednoj od mnogobrojnih žurki na plaži.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 5 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Da na plaži možete izgledati potpuno intrigantno, izazovno, neverovatno seksi i privlačno, uverićete se ako ponesete jednodelni kupaći kostim sa dubokim izrazima. Tako ćete u ovom modelu pokazati mnogo više kože, svoju vitku figuru i preplanuli ten, i ujedno izgledati kao prava vamp cica koja “puca” od samopouzdanja.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 6 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Za devojke koje su dovoljno smele i kreativne, imamo pravi model kupaćeg kostima. Osim toga što je jednodelan, on je šarenolik i ima karnere. Da, u pitanju je kupaći kostim kreiran u duhu španske mode i koji, iako nije praktično, može biti veoma kreativno rešenje za sam kraj leta. Ako ništa drugo, izgledaće odlično na fotografijama!

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 7 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Jednodelni kupaći kostimi vintage stila sinonim su za vanvremensku eleganciju, pa su zato uvek pravi izbor za leto. Inspiracija vam mogu biti mnogobrojne lepotice starog Holivuda, pa nikako ne propustite priliku da ih ponesete pred sam kraj leta.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 8 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta
Comments