Još jedan model kupaćeg kostima koji se može podvesti pod klasiku jeste model sa horizontalnim prugama. Osim toga što predstavlja proverenu i elegantnu varijantu, veoma je praktičan za nošenje i pritom izgleda neverovatno uglađeno i lepo. Sa ovim kupaćim kostimom, jednostavno, nema greške.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 9 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Zašto da u svom kupaćem kostimu ne pokažete leđa?! Ovaj model jednodelnog kupaćeg kostima može biti veoma ženstven izbor, naročito ako se odlučite za model koji na ima efektan ukras. Ispletite kosu u pletenicu, prebacite je na stranu i skrenite pažnju na ovaj upadljiv detalj na vašim leđima.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 10 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Na kraju, ne zaboravite da uvek izgledate kao prava kraljica! Crveni, plavi, vintage, cvetni – jednodelni kupaći kostimi nepogrešiv su izbor i nikako se nemojte ustručavati da ih ponesete pred sam kraj leta. Verujte nam na reč, obožavaćete ih, a sa njima možete uživati u svakom trenutku svog odmora i biti uverene da izgledate spektakularno.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 11 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 12 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Pročitajte još i ovo:

Najlepši kupaći kostimi Kajli Džener

Idealni kupaći kostimi za devojke sa IZRAŽENIM oblinama

Zadivljujući kupaći kostimi napravljeni po uzoru na sirene

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: instagram.com, brightside.me

Jasna Đorđević

Comments