Ukoliko ste pratili modne trendove za ovo leto, sigurno ste primetili da su modnim pistama dominirali jednodelni kupaći kostimi. Popularni dizajneri uvrstili su ovaj letnji odevni komad na must have listu i oni su sasvim zasluženo vladali modnom scenom i plažama širom Evrope i sveta. Iako je većina vas ovog leta radije birala bikinije, kako bi dobila što lepši preplanuli ten, bilo bi dobro da za sebe nabavite i jedan model jednodelnog kupaćeg kostima, naročito ako ste planirale da na svoj odmor krenete ovih dana. Ovaj odevni komad može biti veoma atraktivan i seksi, a ovo su modeli koje bi definitivno trebalo da uzmete u obzir.

Da biste pred sam kraj leta izgledale elegantno, ženstveno i luksuzno, odlučite se za jednodelni kupaći kostim bele boje. Možete ga nositi sa efektnom maramom ili laganim gornjim delom i izazvaćete divljenje gde god da se pojavite.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 1 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Veoma atraktivni modeli kupaćih kostima za ovo leto bili su kostimi boho stila. Zašto se i vi ne biste odlučili za jedan pred sam kraj leta? U ponudi se može naći mnoštvo interesantnih modela boho stila, a vi ih možete upotpuniti i efektnim detaljem u kosi ili trakicom kojom ćete ukrasiti svoju pletenicu.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 2 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Jednostavnost i minimalizam su uvek na ceni, pa se ovom parolom treba voditi i prilikom izbora savršenog modela kupaćeg kostima. Naš predlog je da to bude sasvim jednostavni, beli kupaći kostim, sa kojim ćete sigurno postići lep, upečatljiv i ženstven izgled. Pustite da vaša kosa nehajno pada i uživajte dok ga nosite, ističući svoj preplanuli ten.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 3 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta

Cvetni print je ovog leta bio apsolutni modni trend koji smo najradije nosile na haljinama i pantalonama. Međutim, cvetni print bez ikakve sumnje možete nositi i na svojim jednodelnim kupaćim kostimima. Odaberite model retro stila, upotpunite ga damskim šeširom i izgledaćete neverovatno uglađeno i romantično.

seksi jednodelni kupaci kostimi za kraj leta 4 Seksi JEDNODELNI kupaći kostimi za kraj leta
Comments