Nedostatak argumenata, spremnosti na kompromis ili nešto treće, tek većina žena i devojaka svoje partnere ucenjuje uskraćivanjem seksa. Ako nećeš sa mnom na porodični ručak kod mojih ili u šoping, nema seksa do daljnjeg. I to je legitimno, skroz. Treba ih naučiti pameti i udariti ih gde su najtanji, a to je upravo seks.

Međutim, šta postižemo kada koristimo oružje koje svaka žena ima? Non-stop kukamo kako nas muškarci doživljavaju kao seksualne objekte bez mozga, a same sebi skačemo za vrat. Očekujemo vernost, poslušnost i strast. A uskraćivanjem seksa činimo sebi protivuslugu. Muškarac svoje “životinjske instinkte” može da zadovolji i na drugom mestu, i da nam ne ispuni ono zbog čega mu uskraćujemo isti i šta ćemo onda? Da li smo uspele da ga naučimo pameti, i nismo baš. Da li smo zadovoljne, ne, čak naprotiv. Ostajemo frustrirane, nezadovoljne i uskraćene. I da popusti, on će preko svoje volje uraditi nešto što uopšte ne želi i ostaćete u dilemi da li je to uradio zbog seksa ili zbog vas.

Media Default ArticleImages oral sex Seksualne ucene, možemo li bolje od toga?

Ne znam kako muškarci gledaju na to, ali ne bih rekla da su oduševljeni ovom idejom. Naime, kao i svaki homo erectus večito željan seksa pristaje na stvari koje uopšte i ne želi kako bi na kraju dana dobio zadovoljstvo od petnaestak minuta. Zadovoljstvo koje dobija samo kada doživi nešto neprijatno. Nije neka motivacija.

Comments