Koncept emisije izgleda ovako – poznati kuvari uče Selenu kako da sprema neke od njihovih omiljenih recepata, a ona u tom trenutku, bez scenarija, pokušava paralelno da ih rekreira u svojoj kuhinji. Da, bilo je tu sastojaka koji su falili, zagorelih stvari u rerni i konfuznih instrukcija, ali na kraju dana – i ukusnih jela u kojima možemo uživati. Neki od svetski poznatih kuvara koji su učestvovali u emisiji su Angelo Sosa, Jon & Vinny, Candice Kumai i Tanya Holland, a kroz emisiju se spominje i nekoliko humanitarnih organizacija vezanih za ishranu koje možete podržati i za koje je Selena prikupljala novac.

Sama Selena kaže da joj je ovo bilo zanimljivo i značajno iskustvo, i da je veoma zahvalna svim kuvarima koji su učestvovali i koji su sa njom podelili neke od svojih čuvenih recepata. Definitivno shvata koliko još može da uči o kulinarenju, i srećna je što je kroz svoje dosadašnje učenje uspela i da pribavi pomoć za humanitarne svrhe. Selena inače aktivno promoviše humanitarnost i sama je značajan predstavnik poznatih, koji čine koliko god mogu, za one koji imaju mnogo manje od njih.

Tako da, preporuka za ovaj vikend je – ostanite kod kuće, nabavite namirnice, pustite “Selena + Chef” i uživajte u kulinarenju sa voljenom osobom!

Naslovna fotografija: instagram.com/selenagomez

Jovana

Comments