U nedelju 2. oktobra, Dragana Jovanović, renomirani life, health i business coach i trener za lični razvoj započinje s novom sezonom svojih popularnih i besplatnih događaja za žene Dan za Vas, od kojih predstojeći nosi poruku Uspešna i svoja. Događaj će se održati na lokaciji beogradskog hotela Tulip Inn, u trajanju od 10 do 14 časova, a svi sadržaji su u potpunosti besplatni.

Nakon što je u julu objavila svoju novu hit knjigu i priručnik za lični razvoj “Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj”, Dragana Jovanović na ovom Danu za Vas razotkriva kako zadržati autentičnost i ostati svoja, a pri tom biti životno i poslovno uspešna žena. U tome će joj pomoći i Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina Lepota i zdravlje, muzičarka i voditeljka Ida Prester, slikarka Biljana Cincarević i novinarka Saša Simović koje će na sopstvenim životnim primerima u panel diskusiji Uspešna i svoja razgovarati o glavnoj temi Dana za Vas. Panel će voditi glavna urednica portala Aska Bojana Kesić.

“Novi model ostvarene žene je ona koja inspiriše druge žene zato što je duboko utemeljena u svom identitetu i veruje u sebe! Na Danu za Vas otkrivaćemo kako da budemo žena kakva druge žene žele da budu, da upoznamo one koje inspirišu svojom autentičnošću a uspešne su i uživaćemo u malim ritualima koji čine da se osećamo ženstveno”, najavljuje Dragana Jovanović koja će Dan za Vas otvoriti javnim predstavljanjem svog autorskog antistresnog programa Office Yoga, a sve učesnice očekuje i druženje s Draganom Jovanović uz njenu knjigu “Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj”.

dragana jovanovic Seminar Dragane Jovanović: Dan za Vas   Uspešna i svoja

“Pritisak na naše istinsko, pravo Ja, danas je neprestan, bilo da se odvija putem medija, tokom školovanja ili kroz svakodnevne kompromise koje ljudi prave na poslu i koje nalaže rad u velikim korporacijama. Biti svoj znači istinski živeti svoje strasti, koristiti sopstvene talente i deliti ih s drugima. Autentičnost znači otkrivanje sopstvene životne svrhe. Kada nas pokreće svrha, vrednosti koje su duboko ukorenjene u nama, naše autentično ja – mi imamo moć koja ne zavisi od drugih. Naša sreća i uspeh tada zavisi u potpunosti od nas”, poručuje Dragana Jovanović koja je svoj događaj Dana za Vas razvila kao jedinstveni besplatan događaj New Life centra posvećen ženama, a koji u današnjem užurbanom i stresnom načinu života naglašava važnost ličnog razvoja.

U toku Dana za Vas, sve učesnice očekuju i saveti profesionalnih šminkera, a prigodnim kozmetičkim iznenađenjima daruje ih DM.

Program i više o događaju Dan za Vas: Uspešna i svoja možete pronaći na službenoj web stranici New Life centra, ovde.

Seminar se održava od 10 do 14 časova na lokaciji hotela: Tulip Inn Putnik Belgrade, Palmira Toljatija br. 9, Novi Beograd.

Prijave za dolazak na Dan za Vas su obavezne pre dolaska na seminar, a mogu se izvršiti putem e maila: lifecentar.danzavas@gmail.com ili direktnog linka, klikom ovde.

 

Comments