Prethodne tekstove iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde.

Od uspješnog producenta Džoša Švarca (Josh Schwartz) dolazi nam još jedna buduća hit serija. Autor “Tračerice” (Gossip Girl) i “Okruga Oranž” (The O.C.) nakon samo 22 epizode slobodno se može pohvaliti još jednim uspješnim autorskim djelom.

115 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Serija na kojoj je radila ekipa popularne “Tračerice” donosi novu ulogu Rejčel Bilson

U glavnoj ulozi kao doktorica Zoi Hart (Zoe Hart) nastupa Rejčel Bilson (Rachel Bilson), poznata kao razmažena Samer (Summer Roberts) iz “Okruga Oranž”. Nakon što dobije prestižnu medicinsku diplomu, Zoi iznenađuje posjet nepoznatog starijeg čovjeka koji joj instinktivno nudi posao u svojoj ordinaciji. Odlučna da snove o karijeri kardiokirurga ostvari baš u Njujorku, Zoi ne prihvaća poziv. Međutim, stvari se neće odviti kako ih je ona zamislila. Nakon što je ostavi dugogodišnji dečko, a posao propadne, Zoi je primorana spakirati kofere i uputiti se južnije. Na jugu, u malenom gradiću Blubelu, u srcu Alabame, Zoi može iskoristiti priliku da se dokaže kao liječnik opće prakse i nastavi graditi san o karijeri uspješne kirurginje.

213 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Ekipu serije čine sve redom zgodne i mlade, ali talentirane glumačke nade

Odmah po dolasku u Blubel, Zoi otkriva tajnu koju je njezina mama uspješno krila od nje. Njen pravi otac je čovjek koji joj je ostavio svoju ordinaciju, Harli Vilks (Harley Wilkes). Nažalost, nakon što je on preminuo, Zoi se nalazi u nezavidnom položaju. Ubrzo po dolasku shvaća da dijeli praksu sa nimalo simpatičnim Brikom Brilendom (Brick Breeland) koji se ne može pomiriti s time da neće ostati jedini doktor u Blubelu.

315 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Lavon i Zoi donose najljepše prijateljstvo s malih ekrana

Razmaženu Njujorčanku smjestili su na obližnju plantažu koju će dijeliti sa gradonačelnikom Blubela, Lavonom Hejesom (Lavon Hayes), simpatičnom bivšom zvijezdom američkog nogometa, koji će Zoi postati najbolji prijatelj. Na plantaži je i lokalni ženskaroš, Vejd Kinsela (Wade Kinsella) koji će se pobrinuti da Zoine dane učini što zanimljivijima.

47 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Ljubavni trokut obilježio je kompletnu prvu sezonu

Serija ne bi bila kompletna da nema osebujnog lika, Lemon Brilend (Lemon Breeland), razmažene kćerke doktora Brika koja će se pokazati kao Zoina oštra konkurencija u pokušajima da zadrži srce lokalnog odvjetnika, Džordža Takera (George Tucker). Lemon krije jednu tajnu koju će spletom okolnosti otkriti baš Zoi, a zapleti koji slijede neće vas ostaviti ravnodušnima.

56 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Ulogu Lemon briljantno tumači Džejmi King

Osim pitanja kako će Zoi prihvatiti pomalo negostoljubivi i kruti stanovnici Blubela, kako će se sama snaći u novoj i primitivnijoj sredini, hoće li se poželjeti vratiti u sigurnu luku zvanu Njujork, najviše ćemo pratiti pitanje ljubavnog trokuta mlade doktorice. Hoće li njeno srce oteti nestašni Vejd s kojim osim zajedničkog izvora električne energije dijeli gomilu iskrica i snažne kemije ili će pravi izbor za nju biti lojalni odvjetnik rastrgan između sigurnog života koji mu nudi Lemon i avanture u obliku Zoi?

65 Serija četvrtkom: Hart of Dixie

Finale nam je donijelo dugoočekivani trenutak između Zoi i Vejda

Odgovore na ova pitanja nismo dobili ni na kraju prve sezone. Finalna epizoda, ujedno i najzanimljiva u čitavoj prvoj sezoni, ostavila nas je sa gomilom novih pitanja i zapleta koji nam predstoje najesen.

Dok čekate da se serija počne prikazivati na našim prostorima, odaberite gledanje ove simpatične sapunice na dobro poznati online način. Razloga je mnogo. Rejčel Bilson sama po sebi velik je razlog da je pratite u njezinoj novoj ulozi. Osim što je i dalje duhovita i britka, oduševit će vas svojim odjevnim kombinacijama. Džejmi King (Jaime King) briljantna je u ulozi Lemon koju nećete podnositi iz tjedna u tjedan. Za ženski dio navikao na zgodnu mušku ekipu, tu su tri velika razloga: Vilson Betel (Wilson Bethel) kao šarmantni Vejd, Skot Porter (Scott Porter) kao naočiti Džorž i Kres Vilijams (Cress Williams) kao svačiji najbolji prijatelj u ulozi Lavona Hejesa.

Mi jedva čekamo jesen i drugu sezonu, a vi si obavezno skratite čekanje više nego dobrom prvom koja je osvojila i kritiku i publiku širom svijeta.

Izvor fotografija: TvFanatic


Andrea Kljajić, između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments