Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Serija “Čak” (Chuck) prati priču Čaka Bartovskog (Chuck Burtowski) mladog simpatičnog  štrebera koji radi kao serviser u prodavnici elektronske opreme. Školovao se na Univerzitetu Stanford (Stanford University) odakle je izbačen kada mu je najbolji prijatelj i cimer Brajs (Bryce) podmetnuo odgovore sa testova, a zatim ga prijavio upravi fakulteta. Sada on živi sa sestrom Eli (Ellie) i njenim dečkom Devonom (Devon). Iako jako pametan Čak nije preterano ambiciozan, pa Eli i Devon pokušavaju da ga nateraju da uradi nešto sa svojim životom.

Čakov život se naglo menja kada dobije poruku od Brajsa, a koji sada radi za CIA. Otvorivši poruku Čak ‘skida’ u svoj mozak ceo sistem CIA/NSA, superkompjutera poznatijeg kao Intersect koji se koristi kao baza podataka američkih obaveštajnih agencija. Tako sve važne informacije ostaju jedino u njegovoj glavi. Brajs u međuvremenu gine, a Čak saznaje da ga je Brajs prethodno izbacio sa fakulteta samo da bi sprečio agencije koje su planirale da iskoriste Čakov intelekt i regrutuju ga u svoje redove. Brajs je bio siguran da mu time čini uslugu, jer Čak ne bi preživeo nijedan dan u surovom svetu špijuna i rizičnih operacija tajnih obaveštajnih službi.

Slika 180 Serija četvrtkom: “Chuck”

Džon i Sara dobijaju zadatak da čuvaju ovog simpatičnog štrebera koji od samog početka gaji simpatije prema Sari

Agenti Džon Kejsi (John Casey) i Sara Voker (Sarah Walker) dobijaju zadatak da obuče i čuvaju Čaka od mogućih neprijatelja koji bi zloupotrebili informacije čiji su originali urezani u Čakov mozak. Oni dobijaju i nove uloge: Sara je prinuđena da glumi Čakovu devojku, a Džon dolazi da radi sa Čakom u prodavnici elektronske opreme. Čak, Sara i Kejsi se zajedno suočavaju sa raznim operacijama kroz koje se zbližavaju i postepeno sprijateljuju.

Sara i Čak se zaljubljuju jedno u drugo. On uporno želi da vrati svoj život u pređašnje, normalno, dosadno stanje, ali ujedno ne želi da izgubi svoju vezu sa Sarom. Čak postepeno napreduje u svojoj novoj karijeri špijuna i postaje stalan deo tima.

Slika 281 Serija četvrtkom: “Chuck”

Čakov život postaje najvrednija stvar za američke obaveštajne agencije

Tvorci serije su Džoš Švarc (Josh Schwartz) i Kris Fedak (Chris Fedak) u produkciji Warner Brossa-a. Serija je otpočela 24. septembra 2007. i trajala kroz pet sezona do 27. januara ove godine.

Glavne uloge u ovoj simpatičnoj akciji tumače Zakari Levi (Zachary Levy) kao Čak, Ivon Strahovski (Yvon Strahovski) kao Sara, Adam Bоldvin (Adam Baldwin) kao Džon, Džošua Gomez (Joshua Gomez) kao Morgan Grajms (Morgan Grimes) i Sara Lankaster (Sarah Lancaster) kao Eli Bartovski (Ellie Burtowski).

Izvori fotografija: eztv.it, posterrevolution.com, youtube.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Editors choice